Travel Blog

Marta Rubio

Marta Rubio is een Barcelonesa die sinds 2008 in Nederland woont. Naast haar werk als online marketeer deelt ze op haar website HolaBarcelona.nl graag haar tips en kennis over haar geboortestad Barcelona. Haar doel is om Nederlanders kennis te laten maken met het andere Barcelona: het Barcelona van de locals. Verwacht dus in haar blogs op Tix.nl vooral tips die je nergens anders kunt vinden!

Lees meer over Marta op haar persoonlijke blog en volg haar Barcelona blog, Twitter en Facebook pagina om op de hoogte te zijn van alle ins en outs van deze bruisende stad!

jan 16

Winterse tips voor Barcelona

geplaatst door Marta Rubio

Barcelona is zonder twijfel een van de beste winterbestemmingen. Het ligt relatief vlakbij, op zo’n twee uurtjes vliegen, en biedt naast de lekkere winterzon, ook tal van opties om je stedentrip goed in te vullen: van culturele uitstapjes tot aan voordelig (kerst)inkopen doen en zelfs skiën. Ontdek nu wat Barcelona te bieden heeft in de… Lees verder »

mei 19

Culinaire hotspots in restaurant-stad Barcelona

geplaatst door Marta Rubio

Barcelona is om vele redenen een prachtige stad om te bezoeken. Eentje daarvan is zonder twijfel het diverse en lekkere culinaire aanbod: van klassieke tapasgerechten en Spaanse paella’s op het strand, tot aan de nieuwste en meest exotische trends op foodgebied. Local Marta Rubio van HolaBarcelona.nl geeft haar tips om culinair Barcelona te ontdekken! Barcelona’s… Lees verder »

jul 06

Genieten van de zomer in Barcelona

geplaatst door Marta Rubio

De zomerperiode is een mooi moment om Barcelona te bezoeken: je kunt dan maximaal profiteren van de mix van strandvakantie en een culturele stedentrip. In Barcelona worden daarnaast talloze zomerse evenementen en festivals georganiseerd en dus zeer de moeite waard om te bezoeken. Marta Rubio van HolaBarcelona.nl deelt vandaag haar favoriete tips om de zomer… Lees verder »

mrt 18

Voorjaar in Barcelona

geplaatst door Marta Rubio

Het voorjaar is een mooie periode om naar Barcelona te gaan: de warmere temperaturen en de lentezon zullen je verwelkomen, terwijl speciale feestdagen en evenementen zoals Sant Jordi je bezoek aan Barcelona extra mooi zullen maken. Als je van plan bent om in het voorjaar naar Barcelona te gaan, dan zijn er een aantal dingen… Lees verder »

okt 02

Barcelona-tips buiten de reisgidsen

geplaatst door Marta Rubio

Na de Sagrada Família, Park Güell of Camp Nou zijn er nog vele andere, vaak minder bekende, plekken die de moeite waard zijn om te zien in Barcelona. Marta Rubio van HolaBarcelona.nl, geboren en getogen in Barcelona, kent als geen andere de stad door en door en geeft ons haar ‘buiten-de-reisgids’-tips. Wijken waar je de… Lees verder »

jun 25

Barcelona voor de eerste keer

geplaatst door Marta Rubio

Ga je voor het eerst naar Barcelona? Dan zijn er een aantal must do’s die niet op je lijst mogen ontbreken: van een bezoekje aan de beroemde Sagrada Família of het Park Güell tot aan tapas eten. Marta Rubio, Barcelona-expert en eigenaresse van de site HolaBarcelona.nl, vertelt wat je tijdens een eerste bezoek aan Barcelona… Lees verder »