Travel Blog

Raoul de Boer

Raoul de Boer is een reiziger die graag alle uithoeken van onze mooie planeet ontdekt. Vele landen zijn al afgestreept van zijn bucketlist, maar gelukkig zijn er ook nog genoeg over! Hij reist graag naar Azië en is zo in de greep van Japan gekomen. Dit is ook de reden dat hij de website Tokyo.nl heeft opgericht welke langzaam is uitgegroeid tot één van de grootste websites over reizen naar Japan. Op Tix.nl kun je vooral reistips over dit prachtige land van de reizende zon en de hoofdstad Tokyo verwachten.

Lees meer over Raoul op zijn persoonlijke website en ontdek samen met hem de grootste lichtgevende metropool van de wereld op zijn reisblog Tokyo.nl of Facebook.

mrt 08

Op bezienswaardigheden-tour door Tokyo

geplaatst door Raoul de Boer

Waar moet je nu echt zijn voor de leukste bezienswaardigheden in Tokyo? Zoals ik eerder beschreef zijn er ontelbaar plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken in de stad. In deze inspiratieguide ga ik wat meer in op de wijken die de leukste sights hebben om te bezichtigen. Mijn eigen aandacht gaat altijd… Lees verder »

nov 04

Tokyo ontdekken als een local

geplaatst door Raoul de Boer

Voor de eerste keer op reis naar Tokyo? Spannend! Als je al verwachtingen had over Tokyo dan kun je deze nu alvast bijstellen, want de grootste hoofdstad ter wereld (per capita) is tevens ook één van de drukste, levendigste, veiligste en bovenal de leukste steden ter wereld. Tokyo is geen stad die je binnen een… Lees verder »