Travel Blog

Suzi Vasques Dias

Suzi Vasques Dias heeft een echte droombaan. Ze is sinds 2004 actief als personal shopper en verdient haar inkomen met winkelen in binnen en buitenland. Haar klanten variëren van BN'ers en expats met internationale topfuncties, tot 'gewone' carrière- en huisvrouwen die haar inschakelen omdat ze er zelf niet uitkomen qua kleding of geen tijd hebben om te winkelen.

Als personal shopper is Suzi uitgegroeid tot de meest toonaangevende autoriteit in haar vakgebied en is regelmatig te zien op TV en in andere media. Op de Tix Travel Blog deelt ze haar shopping tips voor buitenlandse steden, inclusief leuke manieren om travel te combineren met shopping en fashion. Lees meer over Suzi op haar website, haar Facebookpagina of Suzi's Google+ profiel.

dec 01

Shop ‘til you drop: winter sale in Groot Brittannië

geplaatst door Suzi Vasques Dias

De winter sale lijkt elk jaar vroeger te beginnen. Binnenkort kunnen we alweer op koopjesjacht en zeker in Groot Brittannië worden er vele artikelen tegen hoge kortingen verkocht. Waar precies? Suzi Vasques Dias heeft hieronder de 10 plekken in Groot Brittannië samengesteld waar je het beste kunt gaan shoppen tijdens de winter sale! Leeds Het… Lees verder »

mei 05

De duurste winkelstraten ter wereld

geplaatst door Suzi Vasques Dias

Op de vraag “Wat is jouw favoriete winkelstraat ter wereld?” zou een vrouw hoogstwaarschijnlijk iets antwoorden als ‘Fifth Avenue’, ‘Champs-Élysées’ of zelfs ‘The Dubai Mall’. Een beeld van de vier beroemde dames van ‘Sex and the City’ die, beladen met immens veel boodschappen, door een chique winkelstraat wandelen kan hierbij natuurlijk ook niet ontbreken. Wat… Lees verder »

Gepost in Top 10's | 15855 keer gelezen