Travel Blog

okt 24

Bijzondere bestemmingen in Latijns-Amerika

Gepost in Inspiratie buiten Europa | geplaatst door Linda Folkers

Air Europa is je gateway naar Latijns-Amerika en brengt je vanuit Europa, via een snelle overstap in Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Ontdek in dit blog artikel enkele ‘nieuwe’ bestemmingen van Air Europa.

Panama en Colombia (Medellin)

Panama is met name bekend vanwege het Panamakanaal. Dit kanaal verbindt de Atlantische Oceaan met de Stille Oceaan, is 81 kilometer lang en loopt dwars door Panama. Als je van plan bent om niet te lang in Panama te blijven, vanwege een doorreis naar bijvoorbeeld Colombia, dan zijn de tropische San Blas eilanden een echte must-see! Met Air Europa kun je, via Madrid, ook naar Medellin in Colombia vliegen. Medellin is een bruisende stad en misschien wel de leukste stad van Colombia. Eenmaal in Medellin kun je je maar moeilijk voorstellen dat deze stad ooit bestempeld werd als één van de gevaarlijkste steden ter wereld. De stad bruist en met name in El Poblado, het meest populaire deel van de stad. Als je geïnteresseerd bent in het leven van Pablo Escobar dan is de Pablo Escobar tour zeker de moeite waard!

Kristalhelder water bij de tropische San Blas eilanden, Panama

Iguazu in Argentinië

Sinds Augustus 2019 vliegt Air Europa ook naar Iguazu in Argentinië. Deze bestemming is een echt must-see tijdens je reis door dit land. De Iguazu Falls zijn namelijk overweldigend. Je kunt in het nationale park prachtige wandelingen maken en op deze manier de watervallen vanuit verschillende hoeken aanschouwen. Om de watervallen heen ligt een subtropisch regenwoud met veel verschillende plantsoorten en wilde dieren, zoals kaaimannen, tapirs en jaguars. Tip: we raden je aan om de Iguazu Falls vanaf de Argentijnse, maar ook vanaf de Braziliaanse zijde te bezichtigen.
 

Iguazu Falls

Fortaleza

Air Europa vliegt vanaf 20 December 2019 naar de populaire bestemming Fortaleza, in de staat Ceará, in het noordoosten van Brazilië. In deze omgeving vind je hele mooie stranden. De stad staat ook bekend om haar uitbundige nachtleven. Vergeet vooral niet om hier de forró te dansen. Dit is een sensuele Braziliaanse dans met verschillende ritmes en veel heupbewegingen.
Fortaleza kun je goed combineren met de bruisende badplaats Cumbuco. Regel hier een jeeptour door de zandduinen en vanwege de wind kun je in Cumbuco ook perfect kitesurfen. Tevens heb je er leuke beachbarretjes waar je heerlijk kunt relaxen.
 

Kitesurfers in Cumbuco

Boek snel je Air Europa vliegticket!

Air Europa vliegt dagelijks vanuit de belangrijkste Europese steden, via Madrid, naar meer dan 20 bestemmingen in Noord- en Latijns-Amerika. Onder andere naar Argentinië, Bolivia, Brazilië, Colombia, Cuba, Ecuador, Mexico, Peru en Uruguay. Het reizen in de Economy Class van Air Europa is zeer aangenaam, met voldoende beenruimte en entertainment. De Business Class is uitgerust met full flat (bed)stoelen; maximaal comfort gegarandeerd! Boek snel je vliegticket op Tix.nl.✈️


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie