Travel Blog

nov 26

5x Weg in December voor minder dan €30

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €30,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo kun je er zelfs tijdens de dure decembermaand bijzonder goedkoop tussenuit!

Lanzarote (Spanje) – vanaf €22,- per retour

Zoek je graag de zon op? Ga dan naar Lanzarote, één van de Spaanse Canarische eilanden. Met temperaturen rond de 20 graden is het ook in december uitstekend vertoeven op dit vulkanische eiland. Voor slechts 22 euro vlieg je met Ryanair van Charleroi naar Lanzarote. Vlieg je liever vanaf Eindhoven? Dan ben je met 52 euro per retour nog steeds bijzonder goedkoop uit.

Lanzarote1

 

Dublin (Ierland) – vanaf €12,- per retour

Maar het kan nóg goedkoper! Voor 12 euro en 20 cent vlieg je vanaf Brussel, Eindhoven of Charleroi naar Dublin, en weer terug. Dan neem je de verhoogde regenkans in de Ierse hoofdstad wel voor lief. En bovendien, met vele tientallen pubs, restaurants, musea en winkelcentra is er voldoende keus qua schuilplaatsen voor de regen.

Dublin

 

Rome (Italië) – vanaf €20,- per retour

Je kunt natuurlijk ook opstappen buiten Nederland. Vanaf Charleroi reis je voor maar twintig euro naar Rome Fiumicino. Het vliegveld staat ook bekend als Leonardo da Vinci en is het grootste vliegveld van Italië. In de zomer is Rome snikheet, tijdens de herfst- en wintermaanden is de temperatuur er een stuk aangenamer. Rome staat bekend om haar chaotische verkeer, maar is toch vooral een heel groot openluchtmuseum.

rome

 

Ljubljana (Slovenië) – vanaf €17,- per retour

Weinig bekend, maar wel ontzettend leuk. Ljubljana behoort tot de tien kleinste hoofdsteden van Europa en is, met 280.000 inwoners, net iets groter dan Eindhoven. In december kun je de Sloveense hoofdstad voor nog geen twintig euro leren kennen. Verwacht geen heerlijke temperaturen, maar wel bijzonder veel sfeer, vriendelijke mensen, uitstekende horecavoorzieningen en wellicht een beetje sneeuw.

Ljubljana1

 

Valencia (Spanje) – vanaf €17,- per retour

Met een beetje mazzel tikt het kwik in december nog de twintig graden aan in Valencia. En dat is een ideale temperatuur om deze temperamentvolle Spaanse havenstad te ontdekken. Geniet van paella, bewonder de prachtige architectuur van Ciutat de les Arts i les Cièncias, of slenter door de oude straatjes en steegjes in de stad. Het tarief van 17 euro geldt bij vertrek naar Valencia vanaf Weeze, maar ook op de luchthavens in Brussel en Charleroi betaal je niet veel meer voor een retourticket.

Valencia1

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in december en zijn totaalprijzen voor een retour. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 716 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *