Travel Blog

okt 28

5x weg in november voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €60,- een retour naartoe kunt boeken. Ruil het herfstachtige Nederland tijdelijk in voor een andere plek.

Praag – vanaf €59,- per retour

Tijdens de kerstperiode wordt Praag altijd druk bezocht. In november kun je de mensenmassa’s én de hoge vlieg- en slaaptarieven voor zijn. Zo geniet je van een bijzondere stad in herfstsferen, maar zonder de echte hoogseizoendrukte. Vliegen kan al vanaf €59.

praag

 

Londen (Engeland) – vanaf €24,- per retour

De Engelse miljoenenstad ontdekken voor een paar tientjes? Doe het in november en je bent de kerstdrukte voor! Voor een prikkie vlieg je naar de stad van linksrijdende dubbeldekkers, gratis musea en gezellige pubs. Vliegtickets naar Londen boek je in november al vanaf €24, maar bij vertrek vanaf Charleroi is het zelfs nóg iets goedkoper.

Londen Big Ben Parliament

 

Warschau (Polen) – vanaf €29,- per retour

De Poolse steden worden steeds vaker genoemd in de toplijstjes van reismagazines. En terecht! Goedkope horeca-voorzieningen, prima openbaar vervoer en een goede sfeer. En veel leuke bezienswaardigheden bovendien. Zo kun je in de Poolse hoofdstad Warschau kiezen uit diverse prachtige paleizen, aansprekende musea en statige kerken, aangevuld met indrukwekkende moderne gebouwen.

300-warschau

 

Sofia (Bulgarije) – vanaf €27,- per retour

De Bulgaarse hoofdstad Sofia is niet direct een stad waar je voor een citytrip aan zou denken, maar misschien is dat precies de reden waarom je Sofia zou moeten bezoeken. De grote Oost-Europese stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden, uitstekende horecafaciliteiten en een bijzonder levendig uitgaansleven. Je bezoekt Sofia al vanaf 27 euro per retour.

sofia

 

Barcelona (Spanje) – vanaf €34,- per retour

Eigenlijk is er geen slecht moment om Barcelona te bezoeken. Elke maand van het jaar licht een ander aspect van de Catalaanse stad op unieke wijze uit, terwijl er het hele jaar door events en festiviteiten worden georganiseerd om de locals en toeristen te vermaken. In november boek je tickets Barcelona vanaf €34.

barcelona

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in november 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 3213 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *