Travel Blog

jun 01

5x Weg in juni voor minder dan 50 euro

Gepost in Inspiratie binnen Europa, Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je op een eenvoudige en handige wijze een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En met name dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je eenvoudig een aantal bestemmingen waar je voor minder dan 50 euro naar toe kunt vliegen. En ook weer terug!


Turijn, Italë – vanaf €38,-

Een stedentrip naar een Italiaanse stad? Dan denken de meeste mensen aan Rome of Venetië. Of wellicht Milaan, Florence of Pisa. Maar Italië heeft nog zóveel meer te bieden. Zoals het prachtige Turijn bijvoorbeeld. Maak nu extra voordelig kennis met deze bijna-Alpenstad, en vlieg van Eindhoven naar Turijn vanaf €38,-.

turijn


Boedapest, Hongarije – vanaf €41,-

Zowel vanuit Charleroi als Maastricht vlieg je deze maand voor minder dan 50 euro naar de prachtige Hongaarse hoofdstad Boedapest. Juni is de ideale maand voor een bezoek aan Boedapest – vlak voordat de enorme drommen toeristen én de Centraal-Europese zomerhitte arriveren. Boek hier je tickets.

valentijn-boedapest


Carcassonne, Frankrijk – vanaf €45,-

Carcassonne is typisch zo’n stad waar je niet aan denkt bij het boeken van een weekendje weg. Dat heeft ook zijn voordelen, want hierdoor is de eeuwenoude Zuid-Franse vestingstad minder toeristisch dan, pakweg, Parijs. Boek nu je tickets en ontdek het charmante Carcassonne zelf.

carcassonne


Ancona, Italië – vanaf €42,-

Nog zo’n onbekende stad die je voor een paar tientjes kunt leren kennen. De Noord-Italiaanse havenstad Ancona kijkt prachtig uit over de Adriatische Zee en is zowel qua klimaat als qua sfeer de perfecte bestemming voor een Mediterrane citytrip. Hier boek je je vliegtickets.

ancona


Warschau, Polen – vanaf €31,-

Tijdens de wintermaanden komt het kwik in Warschau slechts sporadisch boven nul uit, terwijl het in de zomer zonder problemen dagen achtereen boven de dertig kan blijven plakken. Juni is daarom bij uitstek geschikt voor een bezoekje aan de verrassend leuke én voordelige Poolse hoofdstad. Tickets boeken kan hier, vanaf 31 euro.

Warschau


De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in juni en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief administratiekosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Inspiratie binnen Europa, Tix.nl | 1443 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *