Travel Blog

nov 28

Vliegtickets winnen? Stuur je mooiste foto in!

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Loop jij ook altijd met je camera in je hand als je op reis bent? Dan heb je vast al een indrukwekkende collectie reisfoto’s opgebouwd. En die reisfoto’s kunnen je ticket naar een volgende bestemming zijn!

Samen met reisportaal Droomplekken.nl biedt Tix.nl je namelijk de kans om voor een vliegticket van maximaal €500,- naar jouw droombestemming te winnen. En de foto’s die je tijdens deze trip maakt, mag je publiceren op Droomplekken.nl en deze Tix Travel Blog, waardoor iedereen van je reis kan meegenieten.

Hoe werkt het?
Het is een fotowedstrijd, waarbij de winnaar van de tickets en de publicatie wordt bepaald door een jury. Corno van den Berg (Droomplekken.nl) en Tix-columnist Jurriaan Teulings, beide ervaren reisjournalisten en -fotografen.

Wat moet ik doen?
Je hoeft alleen maar je mooiste reisfoto te uploaden, waarbij je aangeeft naar welke bestemming je graag toe wilt om nieuwe reisfoto’s te maken. Je e-mailadres en naam hebben we nodig om contact op te nemen als je gewonnen hebt.

 

Meedoen? Dat doe je hier!

 
 
Deze actie is opgezet is samenwerking met Droomplekken.nl. De ingezonden foto’s zullen door Tix.nl of Droomplekken.nl niet verder worden gebruikt. Je kunt je foto’s inzenden tot 18 december 2013. Een dag later wordt de winnaar bekend gemaakt. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Gepost in Tix.nl | 2507 keer gelezen

Tags:


Reacties

Tix Redactie09/12/2013 19:31

Op http://woobox.com/nuz23c kun je je foto('s) insturen, Malu. Veel succes ;)


malu perez07/12/2013 15:47

ik zou graag va de zomer naar Marmaris Turkije willen met mijn dochtertje van 2 jaar omdat haar vader daar woont en bovendien iets magisch heeft.


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *