Travel Blog

apr 30

5x Weg in mei voor minder dan €75,-

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je -zelfs in de doorgaans dure lenteperiode – voor minder dan 75 euro een retour naartoe kunt boeken.

Glasgow (Schotland) – vanaf €42,- per retour

Vanaf mei vinden door heel Schotland vele whiskyfestivals en andere festiviteiten plaats. Veel whiskydestilleerderijen houden open huis en op World Whisky Day (19 mei) heffen vele whisky-liefhebbers het glas. Een ideaal moment voor een bezoek aan Schotland dus, want een retourtje Glasgow boek je in mei al vanaf 42 euro! Destilleerderijen in de buurt van Glasgow zijn onder meer Glengoyne, Auchentoshan en Loch Lomond.

 

Málaga (Spanje) – vanaf €60,- per retour

Málaga ligt in het zuiden van Spanje, waar het in mei al regelmatig meer dan 25 graden is. Málaga is de vijfde stad van Spanje en de ligging aan de Middellandse Zee zorgt voor een prettig klimaat in de stad. Málaga ligt in de regio Andalusië en deze regio kenmerkt zich door de ‘witte dorpjes’. De dorpjes bestaan voornamelijk uit witte huizen en stammen uit de dertiende eeuw. Andalusië heeft bovendien fraaie natuurgebieden en bergen, waar je geweldig kunt lopen en fietsen. Málaga zelf heeft een bruisend, historisch centrum vol terrasjes, winkelmogelijkheden en restaurants.

 

Faro (Portugal) – vanaf €74,- per retour

Faro is een leuk Portugees stadje, met ongeveer 60.000 inwoners. De stad grenst aan Natuurpark Ria Formosa, en bovendien is Faro het ideale vertrekpunt om de Portugese Algarve te verkennen. Langs de kust worden badplaatsen als Albufeira en Praia da Luz worden afgewisseld met de typische, schilderachtige witte vissersdorpjes. In mei vlieg je al vanaf 74 euro per persoon (retour) naar Faro.

 

Venetië (Italië) – vanaf €55,- per retour

Van pakweg juni tot en met september heeft Venetië last van een uniek fenomeen: waterfiles. Buiten het hoogseizoen heb je daar aanmerkelijk minder kans op in de Italiaanse grachtenstad. En met een beetje mazzel heb je in mei al prachtig weer. Vanaf €55 vlieg je naar Venetië en weer terug, en kun je het zelf ondervinden.

 

Marseille (Frankrijk) – vanaf €50,- per retour

Marseille is de oudste stad van Frankrijk en kent een rijke historie, die zich veelal rond de oude haven – Le Vieux Port – heeft afgespeeld. Hoog boven de stad uit torent de Notre Dame de la Garde. Deze kathedraal ligt op het hoogste punt van de stad, toch zo’n 160 meter hoger dan zeeniveau. Marseille staat bekend om haar veelzijdige keuken, wat te danken is de vele nationaliteiten en culturen die zich hier in de loop der jaren gevestigd hebben. Dit is goed te proeven in een van de vele restaurants die de stad rijk is!

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in mei 2018 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1084 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *