Travel Blog

jun 25

De acht vreemdste reisproducten

Gepost in Top 10's | geplaatst door Linda Folkers

In een tijdperk waarin het lijkt dat er voor ieder probleem – hoe klein ook – een oplossing bedacht moet worden, draaft men soms duidelijk te ver door. Zo ook op reis. Deze acht absurde reisproducten zouden ónze koffer in ieder geval nooit halen!

Struisvogelkussen

Dit product is nog niet op de markt gebracht, maar haalde via crowdfunding al wel bijna $200.000 op. Blijkbaar zien veel mensen het wel zitten om een powernap te doen met een ruimtehelm-vormig kussen op hun hoofd.

struisvogelkussen

Zandvrij strandmatje

Bij een bezoek aan het strand weet je één ding zeker: aan het einde van de dag zit het zand óveral. Wellicht helpt dit strandmatje een beetje, want volgens de makers zakt zand er wel doorheen, maar kan het niet terug naar boven kruipen. Het is verkrijgbaar voor $59,95.

strandmat

Kruidenkit

Heb je last van het wat-de-boer-niet-kent-dat-eet-hij-niet-syndroom? Met deze kruiden-survivalkit hoeft dat niet, want daarmee geef je ieder gerecht in een handomdraai de vertrouwde smaak van thuis. De kit bevat 13 potjes met verschillende kruidensoorten en kost 26 dollar.

kruiden

Koffer-bekerhouder

Als je vanaf de bagagecontrole helemaal naar gate Y78 moet lopen, houd je uiteraard niet het hele stuk je beker koffie in je hand. Daar heb je een koffer-bekerhouder voor, die je aan je trolley kunt bevestigen. Verkrijgbaar voor slechts $7, al zijn de reviews niet om over naar huis te schrijven.

koffer-bekerhouder

Mega-schootkussen

Onhandig slapen in een vliegtuig is verleden tijd, dankzij het enorme SkyRest schootkussen. Het opblaasbare gevaarte is zo groot, dat je praktisch rechtop in slaap kunt vallen. Of je benen er ook van in slaap vallen weten we niet, maar voor dertig dollar kun je het zelf proberen.

skyrest-kussen

Trolleyharnas

Heb je zoveel bagage dat je je trolley niet meer kunt dragen? Of wil je gewoon je handen vrijhouden terwijl je naar de gate loopt? Met Helpy is dat geen probleem, met dit harnas rolt je trolley vanzelf achter je aan. De prijs staat niet op de website vermeld, vermoedelijk is Helpy nooit voorbij de tekentafel gekomen. En dat is misschien maar goed ook.

trolleytrekker

Capuchonkussen

Nóg een kussen voor op reis, maar ditmaal een nekkussen met verduisteringsfunctie. Het kussen bevat namelijk een capuchon, die je modieus kunt dragen, maar die je ook kunt gebruiken om jezelf af te sluiten voor de buitenwereld. Kosten: $19,99.

capuchonkussen

Steptrolley

Je komt nooit meer te laat bij je vliegtuig, dankzij de Micro Luggage stepkoffer. De koffer is volgens de fabrikant van handbagage-formaat, maar bevat een uitklapbare step. Daarmee race je iedereen voorbij en ben je als eerste bij de paspoortcontrole. Je moet er alleen wel 300 euro voor over hebben.

trolleystep

 
Ken jij nog meer voorbeelden van bizarre producten voor op reis?

Gepost in Top 10's | 3424 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *