Travel Blog

apr 11

Vliegen vanaf Groningen? Dan kun je hier naartoe

Gepost in Vliegen | geplaatst door Linda Folkers

Met ruim 220.000 passagiers per jaar is Groningen Airport Eelde de op vier na grootste luchthaven van Nederland. In 2018 kun je in Groningen het vliegtuig nemen naar 11 bestemmingen binnen Europa. Meerdere grote Europese steden hebben inmiddels een directe verbinding met de Noord-Nederlandse luchthaven, maar je kunt vanaf Groningen Airport Eelde ook naar minder voor de hand liggende steden vliegen. Bovendien kun je met één tussenstop doorreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld.

We zetten een paar geweldige bestemmingen voor je op een rijtje, en hier kun je alle rechtstreekse bestemmingen vanaf Groningen bekijken.

Antalya, Turkije

Van april tot en met oktober vliegt Corendon twee keer per week naar Antalya. Deze stad aan de Turkse rivièra telt meer dan één miljoen inwoners, en is de ideale bestemming voor een zonvakantie.

Palma de Mallorca, Spanje

Met drie directe vliegverbindingen is Spanje het beste vertegenwoordigd op Groningen Airport Eelde. In het hoogseizoen vliegt Transavia twee keer per week naar het Spaanse vakantie-eiland Mallorca.

mallorca

Kreta, Griekenland

Naast meerdere Spaanse eilanden is in 2018 ook één van Griekse eilanden rechtstreeks bereikbaar vanuit Groningen. Je kunt vier keer per week met Corendon of Transavia naar het prachtige Kreta vliegen.

Faro, Portugal

Op vakantie naar de Algarve? Dat kan rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde. Vlieg in het hoogseizoen op maandag of vrijdag met Transavia naar het Portugese Faro.

Londen, Engeland

De vliegtuigen vertrekken uiteraard niet alleen richting het zuiden vanuit Groningen. In een uurtje brengt Flybe je vanaf Groningen Airport Eelde naar Londen Southend, dat één van de 6 vliegvelden van Londen is.

londen

 

Vanaf Groningen kun je vliegen naar:

Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Griekenland
Groot Brittannië
Portugal
Spanje
Turkije

Kopenhagen
München
Nice
Kreta
Londen
Faro
Gran Canaria | Ibiza | Mallorca
Antalya

Gepost in Vliegen | 1661 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *