Travel Blog

mrt 19

Vliegen vanaf Rotterdam? Dan kun je hier naar toe

Gepost in Vliegen | geplaatst door Linda Folkers

Met bijna 1,8 miljoen passagiers per jaar is Rotterdam The Hague Airport het op één na grootste regionale vliegveld van Nederland. In 2018 kun je in Rotterdam het vliegtuig nemen naar meer dan 40 bestemmingen, binnen én buiten Europa. De meeste grote Europese steden hebben inmiddels een directe verbinding met de havenstad, maar je kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport ook naar minder voor de hand liggende steden vliegen.

We zetten een paar geweldige bestemmingen voor je op een rijtje, en hier kun je alle rechtstreekse bestemmingen vanaf Rotterdam bekijken.

Wenen, Oostenrijk

Bij ‘romantiek’ denk je al snel aan Venetië, maar eigenlijk is Wenen de meest romantische stad van Europa. Transavia brengt je vanuit Rotterdam naar de Oostenrijkse hoofdstad.

Guernsey, Groot Brittannië

Guernsey is één van de Britse Kanaaleilanden, en ligt ongeveer 50 kilometer voor de Normandische kust. Van april tot en met september brengt Sunair (in samenwerking met Flybe/Blue Islands) je naar dit unieke eiland.

Pula, Kroatië

Vanaf Rotterdam kun je naar liefst vier Kroatische bestemmingen vliegen. Kies bijvoorbeeld voor Pula, de 3.000 jaar oude en meest zuidelijk gelegen stad van het schiereiland Istrië.

Almería, Spanje

Ook Spanje is goed vertegenwoordigd op Rotterdam Airport, met 12 bestemmingen. Je kunt kiezen uit meerdere bekende, maar ook enkele minder bekende luchthavens. Almería is zo’n minder bekende (maar verrassend leuke!) stad, in het zuiden van Spanje.

Lissabon, Portugal

Lissabon is één van de weinige steden die eigenlijk het hele jaar door zeer goed te bezoeken is. Vanaf 2018 bereik je de Portugese stad nu ook direct vanaf Rotterdam The Hague Airport.

 

Vanaf Rotterdam kun je vliegen naar:

Frankrijk
Bergerac
Chambery
Grenoble
Montpellier
Toulon

Griekenland
Heraklion
Rhodos

Groot Brittannië
Guernsey
Jersey
Londen

Hongarije
Boedapest

Italië
Lamezia Terme
Palermo
Pisa
Rome
Venetië

Kroatië
Brac
Dubrovnik
Pula
Split

Marokko
Al Hociema
Tanger

Oostenrijk
Innsbruck
Salzburg
Wenen

Portugal
Faro
Lissabon

Spanje
Alicante
Almería
Barcelona
Fuerteventura
Girona
Gran Canaria
Ibiza
Lanzarote
Malaga
Mallorca
Tenerife
Valencia

Turkije
Antalya

Zwitserland
Geneve

Gepost in Vliegen | 9522 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *