Travel Blog

dec 08

Wintersportbagage: hoe neem je alles mee?

Gepost in Vliegen | geplaatst door Redactie Tix

Ski’s, skischoenen, skibroek, skijack, skihelm, skistokken, skisokken, skibril.. ga zo maar door! Wintersport is dé vakantie waarbij je vaak de meeste bagage meeneemt. Op bestemming huren is natuurlijk ook een optie, maar je eigen materiaal meenemen is wel zo fijn. Je hebt niet voor niks alle dure materialen aangeschaft. Nu kun je ze eindelijk testen op die heerlijke besneeuwde bergtoppen. Anno 2015 zijn er heel wat nieuwe manieren om zorgeloos je eigen materiaal mee te kunnen nemen.

Verstuur je bagage!

Vanaf januari 2015, midden in het winterseizoen, is er een bedrijf opgestart dat bagage verzendt met ski’s, skischoenen of snowboard. Het bedrijf heet Travel Light. Ze versturen naast wintersportmaterialen ook normale koffers. Het is erg gemakkelijk: ze halen het thuis bij je op en leveren het bij je hotel weer af. Door middel van een track & trace kun je constant volgen waar je bagage zich bevindt. Voordat jij vertrekt, staat je bagage al klaar op bestemming!

Ook is het erg voordelig, het huren van een skibox kost je vaak tegen de honderd euro. Deze manier van vervoer is, zeker tijdens de winstersportperiode, zeer populair. Je kunt hierdoor zorgelozer op vakantie en hoeft niet met een hele bepakking te sjouwen. Ideaal!

Neem je ski’s of snowboard gratis mee!

Vlieg je met Air Canada, Austran Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa of SWISS? In dat geval kun je tussen 1 november 2015 en 30 april 2016 gratis je wintersport materiaal meenemen. Er zitten wel wat voorwaarden aan, maar over het algemeen is het vliegen met skimateriaal met deze luchtvaartmaatschappijen erg voordelig. Dit geldt voor alle vluchten tussen Canada en Europa, het Midden-Oosten of Afrika.

Vanaf €92 heb jij al een ticket naar de sneeuw te pakken! Kijk hier snel naar de bestemmingen!

Wintersport

Gepost in Vliegen | 433 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *