Travel Blog

aug 14

Dit is waarom je naar Xiamen moet gaan!

Gepost in Inspiratie buiten Europa, Onderzoeken, Tix.nl, Vliegen | geplaatst door Linda Folkers

Xiamen is een fietsvriendelijke bestemming met veel mooie en unieke fietsroutes. Een unieke ervaring beleef je bijvoorbeeld op de Xinglin Bay bicycle trail. Dit fietspad is gebouwd over het water van Xingling Bay. De lengte van deze route is 26km en loopt via: Jixing Seawall – Garden Expo Park – Jimei New Town – Water Sports Center of Fujian Province.

Xiamen Botanical Garden

Deze prachtige botanische tuin is al sinds 1960 te bewonderen. Of je nu een tour met een reisgids neemt of zelf te tuinen gaat ontdekken, hier is genoeg te zien! Alles is hier eigenlijk wel de moeite waard om te bezichtigen, maar dit zijn volgens ons de echte highlights:

Bamboo Forest
Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier vooral veel bamboe. Meer dan 1000 verschillende soorten bamboe om precies te zijn!

Garden Tempels
Je vind diverse tempels verspreid over the Botanische Tuinen maar één van de bekendste is de Tiger Stream Temple. Behalve het feit dat de tempels er indrukwekkend uitzien hebben velen ook interessante verhalen!

Rose Garden
Eén van de meest populaire attracties, in deze mooie rozentuin waan je je echt in een andere wereld. Vergeet dat je midden in een drukke stad bent wanneer je hier rond loopt!

Nanputuo Tempel

Deze boeddhistische tempel is gebouwd tijdens de Tang-dynastie en heeft door de jaren heen vele oorlogen overleefd. Deze populaire attractie heeft een rijke historie en is mede daarom al een bezoekje waard. Ook qua architectuur is de tempel een plaatje om te zien en zal het zeker niet telleurstellen.

Over Xiamen Airlines

Vlieg met de eco-friendly Boeing 878 van Xiamen Airlines van Amsterdam naar Xiamen en verder. In de Economy class is de beenruimte 84 cm (33 inchs) en biedt hiermee maximaal comfort voor de passagiers. Voor de entertainment wordt er een verscheidenheid aan entertainmentkeuzes aangeboden via het 9-inch PTV-touchscreen. Naast noise-cancelling hoofdtelefoons zijn er USB poorten aanwezig. Xiamen airlines heeft ook een gratis WiFi service voor 50 Economy class passagiers. Deze kun je aanvragen via http://bit.ly/Xiamen_airlines

Xiamen Airlines Economy Class en Business Class

Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie