Travel Blog

dec 28

5x Weg in Januari voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan zestig euro naar toe (en terug!) kunt vliegen. Zo begint het jaar goed met een supervoordelige citytrip!

Málaga (Spanje) – vanaf €46,- per retour

Málaga ligt in het zuiden van Spanje, waar het in januari nog regelmatig 20 graden is. Málaga is de vijfde stad van Spanje en ligt aan de Middellandse Zee en dat zorgt voor een prettig klimaat in de stad. Ontdek Málaga zelf, of trek de binnenlanden van Andalusië in, op zoek naar de ‘witte dorpjes’. In januari kan het al vanaf 46 euro per retour.

Malaga Kathedraal

 

Malta – vanaf €49,- per retour

Ingesloten tussen Sicilië en de Tunesische kust ligt de populairste duikbestemming van Europa. De wateren rondom Malta en het aangrenzende Gozo zijn bijzonder helder en de vaak rotsachtige kustlijn poseert gewillig voor je vakantiefoto’s. In januari boek je extra goedkope vliegtickets naar Malta.

malta

 

Porto (Portugal) – vanaf €51,- per retour

In Porto is het ook in januari nog prima toeven, met temperaturen tussen de 15 en 20 graden. Een ideale temperatuur om de historische binnenstad van Porto te verkennen. Aan de smalle straatjes vind je huizen met prachtige gevels en middels een boottocht over de rivier kun je alle bezienswaardigheden van Porto het mooiste zien. In januari boek je al voor €51 een retourtje Porto, en kun je dus extra voordelig kennis maken met de échte portwijnen.

porto

 

Vilnius (Litouwen) – vanaf €44,- per retour

De hoofdstad van Litouwen is niet bepaald een usual suspect, maar dat maakt Vilius juist zo leuk. De stad weet vrijwel alle toeristen te verrassen met haar veelzijdigheid, en te betoveren met haar charme. Maak in januari zelf kennis met Vilnius, je boekt je vliegtickets al voor minder dan 50 euro.

vilnius

 

Venetië (Italië) – vanaf €34,- per retour

In Venetië is het tussen maart en oktober vaak zo druk, dat je zelfs in de gondel in de file kunt staan. Wat dat betreft is de winter een perfect reismoment, om heerlijk rustig kennis te maken met de romantische Italiaanse stad. Vliegtickets naar Venetië boek je in januari al vanaf €28.

venetie

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in januari 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1271 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *