Travel Blog

apr 29

6x Weg in Mei voor minder dan 50 euro

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je op een eenvoudige en leuke wijze een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En met name dat laatste is erg handig, want daarmee vind je eenvoudig een aantal bestemmingen waar je voor minder dan 50 euro naar toe kunt vliegen. En ook weer terug!

Lissabon, Portugal – vanaf €48,-

Voor nog geen vijftig euro breng je een bezoekje aan de fado-stad aan de Taag. Bewonder de vele prachtige bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, van het oude stadsdeel Belém met het Hiëronymietenklooster tot de moderne wijk Expo. En bovendien zijn de temperaturen in Lissabon in mei bijzonder aangenaam! Hier vind je de tickets naar Lissabon.

Lissabon


Stockholm, Zweden – vanaf €49,-

Heb je Stockholm altijd al eens willen bezoeken, maar durfde je niet vanwege de kou? Nu is je kans, want vanaf 49 euro vlieg je al naar Stockholm-Skavsta, waar de weersverwachtingen voor de komende periode vrijwel gelijk zijn aan de verwachtingen voor Nederland. Vanuit Weeze sta je in no-time in Gamla Stan. Check hier de goedkope vluchten naar Stockholm.

stockholm


Boedapest, Hongarije – vanaf €28,-

Nee, dat is geen tikfout, een retourtje Charleroi-Boedapest boek je in mei al vanaf €28,-. Vlieg je liever vanuit Nederland? Ook vanuit Eindhoven is Boedapest erg goedkoop, en vlieg je al heen en weer vanaf 52 euro. Boek hier je tickets.

valentijn-boedapest


Perugia, Italië – vanaf €42,-

Onbekend maakt onbemind? Dat geldt ongetwijfeld voor Perugia, want anders was deze Italiaanse stad waarschijnlijk een stuk populairder. Perugia, dat tussen Florence en Rome ligt, combineert leuke bezienswaardigheden met een prettige sfeer en een heerlijk klimaat. Boek nu je tickets en ontdek Perugia zelf.

perugia


Pula, Kroatië – vanaf €38,-

Nog zo’n onbekende parel met een P: Pula. De idyllische Kroatisch havenstad heeft normaal gesproken ongeveer 60.000 inwoners, maar tijdens de zomermaanden wordt dat probleemloos verdubbeld. Kom daarom in mei naar het eeuwenoude Pula en ontloop de grootste drommen toeristen én de hoge ticketprijzen. Hier boek je je vliegtickets.

pula


Londen, Engeland – vanaf €38,-

Vooral voor liefhebbers van shoppen (want: veel keuze), musea (want: gratis musea) en een unieke sfeer (want: een van Europa’s weinige échte metropolen) is Londen zo’n bestemming die je gezien moét hebben. En deze maand kun je al kennis maken met de Engelse hoofdstad vanaf 38 euro. Tickets boeken kan hier.

londen


De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in mei en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief administratiekosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 2222 keer gelezen

Tags:


Reacties

drenthe06/05/2015 23:54

Vaker doen goedkope reizen


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *