Travel Blog

mrt 31

Weg in april voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Redactie Tix

Met de vernieuwde bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €60,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo begint je voorjaar goed met een supervoordelige citytrip!

Berlijn (Duitsland) – vanaf €17,- per retour

Bij vertrek op 11 april en de retourvlucht acht dagen later, vlieg je al heen en terug naar Berlijn voor 17 euro! Ook op andere data in april kun je bijzonder voordelig naar de Duitse hoofdstad vliegen – hier kun je de ticketprijzen vergelijken en een goedkope ticket boeken.

berlijn

 

Londen (Engeland) – vanaf €31,- per retour

Vanaf Weeze vlieg je naar Stansted, de ongeveer 40 kilometer buiten de stad gelegen vierde luchthaven van Londen. Er rijden zeer regelmatig treinen naar het centrum van het veelzijdige Londen en de stad is dus prima te bereiken. Het bruisende Camden Town, de vele pubs, de rode dubbeldekkers, de enorme hoeveelheid taxi’s, de tientallen voetbalclubs, de vele musea en vele attracties… vanaf 31 euro kun je het allemaal zelf gaan bekijken.

Londen Big Ben Parliament

 

Boedapest (Hongarije) – vanaf €32,- per retour

De Hongaarse hoofdstad Boedapest wordt in tweeën gespleten door de rivier de Donau, wat ervoor zorgt dat er echt twee verschillende steden zijn. Aan de ene kant heb je het heuvelachtige en oude Boeda, waar onder andere de burchtheuvel ligt. Aan de andere kant van de Donau ligt het modernere Pest. Vanaf €32 kun je erachter komen welke van de twee stadsdelen jij het leukste vind.

Boedapest Varosliget

 

Warschau (Polen) – vanaf €47,- per retour

De Poolse steden worden steeds vaker genoemd in de toplijstjes van reismagazines. En terecht! Goedkope horeca-voorzieningen, prima openbaar vervoer en een goede sfeer. En veel leuke bezienswaardigheden bovendien. Zo kun je in de Poolse hoofdstad Warschau kiezen uit diverse prachtige paleizen, aansprekende musea en statige kerken. Vliegtickets boek je in april al vanaf 47 euro.

300-warschau

 

Basel (Zwitserland) – vanaf €54,- per retour

Voor nog geen vijf tientjes heb je de kans om één van de meest unieke vliegvelden van Europa te bezoeken: EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg. Deze luchthaven ligt op Frans grondgebied, maar is voor de helft eigendom van Zwitserland. Precies halverwege de terminal vind je daarom een douanepunt. Bovendien heeft ook Duitsland een aandeel in de luchthaven, vanwaar je naar drie steden in drie verschillende landen door kunt reizen. Vanwege de afstand en de bezienswaardigheden tippen wij Basel als eindbestemming.

Basel

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in april 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1009 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *