Travel Blog

nov 28

5x Weg in december voor minder dan €60,-

Gepost in Top 10's | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €60,- een retour naartoe kunt boeken. Zélfs in de dure decembermaand.

Málaga (Spanje) – vanaf €38,- per retour

Met een gemiddelde temperatuur van bijna 18 graden Celcius is het weer in Málaga in december doorgaans een stuk aangenamer dan bij ons. En met ticketprijzen vanaf 38 euro zijn ook de vliegtarieven in december bijzonder aangenaam. Goedkope tickets naar Málaga vind je hier.

Malaga Kathedraal

 

Krakau (Polen) – vanaf €31,- per retour

De échte winter beleef je in Noord- en Oost-Europa. Zo ook in het Poolse Krakau, al lijkt de warme sfeer in de stad de temperatuur stiekem met een paar graden te verhogen. Krakau is al meerdere keren tot beste stedentripbestemming van Europa verkozen, en voor een paar tientjes kun je zelf controleren of die uitverkiezing terecht is.

Krakau

 

Faro (Portugal) – vanaf €54,- per retour

Faro is een leuk Portugees stadje, met ongeveer 60.000 inwoners. De stad grenst aan Natuurpark Ria Formosa, en bovendien is Faro het ideale vertrekpunt om de Portugese Algarve te verkennen. In december kan dat al vanaf 54 euro per persoon, per retour.

algarve-faro

 

Venetië (Italië) – vanaf €28,- per retour

In Venetië is het tussen maart en oktober vaak zo druk, dat je zelfs in de gondel in de file kunt staan. Wat dat betreft is de winter een perfect reismoment, om heerlijk rustig kennis te maken met de romantische Italiaanse stad. Vliegtickets naar Venetië boek je in december al vanaf €28.

venetie

 

Londen (Engeland) – vanaf €46,- per retour

Kerstshoppen in Londen duur? Niet als je slim vergelijkt op Tix.nl. Ook in december kun je namelijk al vliegtickets naar de Engelse hoofdstad vinden voor een paar tientjes per retour. Ideaal, want zo houd je meer over voor je kerstinkopen!

londen-kerst

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in december 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Top 10's | 1516 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *