Travel Blog

dec 16

Inspirerende Reisblogs om in 2016 te volgen

Gepost in Top 10's | geplaatst door Linda Folkers

Na de veelgelezen overzichten van de afgelopen twee jaar, brengen we ook dit jaar weer een overzicht met inspirerende reisblogs, waarvan wij vinden dat je deze in 2016 zeker niet mag missen.

Reismicrobe

De Vlaamse Nies is, zoals ze zelf zegt, ooit hard gebeten door de reismicrobe. Bijwerkingen van een beet zijn onder meer het schrijven van toffe reisartikelen, het maken van mooie foto’s en het aansporen van anderen tot het maken van meer reizen. Een vervelend beestje, die reismicrobe…
Onze favoriet: 7x NIET doen in Bangkok.

reismicrobe

 

LoveCities

Het concept van LoveCities.nl is simpel, maar opvallend genoeg net zo uniek. Voor iedere week in het jaar wordt een praktische cityguide gemaakt, waarin Lenneke’s tips en foto’s centraal staan. De teller staat inmiddels al op 23 steden, van York tot New York. Zo heb je straks iedere week een excuus om er op uit te gaan.
Onze favoriet: Cityguide San Francisco.

lovecities

 

Reisjunk

Op Reisjunk.nl vind je reisnieuws, prachtige video’s, tips en inspiratie voor je volgende trip, maar ook recepten waarmee je die geuren en smaken van die ene reis letterlijk weer in huis kunt halen. Het team van bloggers behandelt bestemmingen over de hele wereld.
Onze favoriet: Deze prachtige dronevideo van Schotland.

reisjunk

 

Vetexbart

De Vlaamse vliegfanaat Bart reist veel binnen Europa, maar het liefste naar de Verenigde Staten. En dan niet alleen naar New York en Las Vegas, maar ook, pakweg, Muskegon, Michigan. Ook handig: op Vetexbart deelt hij niet enkel de foto’s en verslagen van zijn trips, maar ook de routes en de kosten.
Onze favoriet: 27 Gratis dingen om te doen in New York.

vetexbart

 

Travel Lifestyle.nl

Op TravelLifestyle.nl deelt Michelle haar persoonlijke reiservaringen. Vooral vanuit Europa, maar ze reisde ook naar verre bestemmingen als Canada, Nieuw Zeeland, Mexico en de Cook Eilanden. Leuk geschreven, met veel foto’s die je in de meeste stockfotodatabases niet snel zult zien, maar wel het echte leven laten zien.
Onze favoriet: One day in Taipei.

travellifestyle

 

Grab your bags

Vanaf haar 9e hing Liselore al met haar neus boven de wereldkaarten, dus is het niet verwonderlijk dat ze deze tegenwoordig zelf ontdekt. Haar ervaringen en avonturen deelt ze op Grab your bags, in woord en beeld, zowel met foto’s als leuke video’s.
Onze favoriet: Mijn 10 favoriete Sicilië-tips.

grabyourbags

 

Het Tix-Expert Panel

Tix.nl werkt samen met diverse bloggers die expert zijn binnen hun eigen vakgebied. We zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar naar ons idee mag je deze blogs het komende jaar echt niet missen!

Op Berlijn-Blog.nl deelt Marjolein van der Kolk al jarenlang haar favoriete hotspots in de Duitse hoofdstad. Marta Rubio doet hetzelfde, maar dan voor Barcelona, op HolaBarcelona.nl.

Heb je altijd al op wereldreis gewild? Dan geeft Wendy Pasop je handige tips op dit blog, maar vooral ook op Reismeisje.nl. En voor bespaar- en budgettips ga je naar Milou van Roon’s Explorista.nl!

 
Welke reisblogs mag je volgens jou nog meer niet missen in 2016?

Gepost in Top 10's | 1347 keer gelezen

Tags: ,


Reacties

Michale23/09/2021 08:44

Leuk artikel dank je wel hiervoor. Ik vind dit ook een leuke website met een leuke blog https://www.flinndal.nl/ trouwens.


Greg (Reisjunk.nl)13/01/2016 14:19

Wat ontzettend leuk om dit te lezen, thanks!


Nies | Reismicrobe.com19/12/2015 12:33

Super om in dit lijstje te mogen staan! Thanks.


Dempsey17/12/2015 21:52

Een reisblog voor de avontuurlijke reiziger: http://www.dagboekvaneenavonturier.com


Vetexbart17/12/2015 11:59

Ik ben echt super fier om in dit prachtig lijstje voor te komen! Bedankt!


Silke (reisjemee.com)17/12/2015 10:16

Zeer inspirerende blogs, die ook mij na een jaar op wereldreis geïnspireerd hebben om mijn blog verder uit te bouwen!


Laurens (Rondreis.nl)17/12/2015 08:52

Mooi lijstje met inderdaad top-reisblogs! :)


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *