Travel Blog

Dorienke Blom

Dorienke Blom (20) studeert International Business - een studie die goed gepaard gaat met reizen. Zo heeft ze al veel landen in Europa gezien, en een half jaar in Dublin doorgebracht voor haar studie. Maar dat was niet genoeg, dus zit ze momenteel in Kaapstad. Op de TIX Travel Blog zal Dorienke tips geven over de leukste plekjes in Kaapstad, en vertelt ze over de prachtige plekken je kan bezoeken in Zuid-Afrika.

apr 24

Op safari door de Okavango Delta

geplaatst door Dorienke Blom

Botswana is een van de meest bezochte bestemmingen in zuidelijk Afrika. Jaarlijks trekken vele wildlife-enthousiastelingen naar Botswana om een authentieke Afrikaanse safari te ervaren. De Okavango Delta is het juweeltje op Botswana’s safarikroon. Niet voor niets kreeg dit gebied in 2014 de eer om de 1.000e vermelding op UNESCO’s lijst met Werelderfgoed te zijn. Over… Lees verder »

feb 19

72 Uur in Kaapstad

geplaatst door Dorienke Blom

Daar sta je dan, op het vliegveld aan de andere kant van de wereld. Je gaat beginnen aan een rondreis door Zuid-Afrika en in totaal heb je drie dagen in Kaapstad. Hoe ga je die nou optimaal benutten? Dorienke Blom woont in Kaapstad en legt uit waarom je het beklimmen van de Tafelberg, het bezoeken… Lees verder »