Travel Blog

Roger Hulsen

Roger Hulsen was na zijn eerste reis naar Azië gelijk verliefd op dit diverse continent. Inmiddels heeft hij al meer dan een jaar doorgebracht in Azië en zijn er nog vele reizen in verschiet. Op Backpackeninazie.nl en de Spaanstalige versie MochileandoPorAsia.com deelt hij al zijn tips over het maken van een backpack reis door Azië. Met de hulp van twintig bloggers verschijnen er wekelijks meerdere artikelen die je helpen bij het voorbereiden van je reis en het zoeken van de leukste plekjes in Azië.

jul 25

Rondreis door het rustige India

geplaatst door Roger Hulsen

India staat bij veel reizigers op hun bucketlist. Met het wereldwonder Taj Mahal, het indrukwekkende Varanasi en de talloze schitterende tempels en forten van Rajasthan kent het land vele hoogtepunten. Toch durft niet iedereen de stap te maken om daadwerkelijk naar India te reizen. De gebrekkige hygiëne (en daarmee de kans op een ‘Delhi Belly’),… Lees verder »

aug 14

Bestemming: Verrassend – Backpacken in Iran

geplaatst door Roger Hulsen

Bij Iran denken de meeste Nederlanders niet gelijk aan een leuk vakantieland. Dit snappen we zeker, maar toch is Iran is een van de favoriete nieuwe bestemmingen onder reizigers. Diegene die het aandurven om dit onbekende land te verkennen worden beloond met ontzettend gastvrije mensen, schitterende bezienswaardigheden, gevarieerde landschappen en heerlijk eten. In tegenstelling tot… Lees verder »

feb 27

Voor het eerst naar Azië: waar naartoe?

geplaatst door Roger Hulsen

Twintig jaar geleden werden de meeste landen in Azië nog nauwelijks bezocht door Nederlandse toeristen, tegenwoordig is het een van de populairste regio’s onder reizigers. Met name de jonge backpackers zoeken dit continent maar al te graag op, maar dit is zeker niet meer de enige doelgroep die dit content bezoekt. Het heerlijke eten, de… Lees verder »