Travel Blog

dec 03

De 5 leukste activiteiten op Aruba

Gepost in Inspiratie buiten Europa | geplaatst door Redactie Tix

Aruba is One Happy Island! Vriendelijke locals, unieke bezienswaardigheden en parelwitte zandstranden. Er is ontzettend veel te beleven op dit tropische eiland. Van watersport tot carnaval, wij hebben de vijf leukste activiteiten voor je verblijf op Aruba op een rijtje gezet. Welk avontuur ga jij beleven?

1. Yoga bij de Balashi Gold Mill Ruïnes

Deze bijzondere en vooral rustgevende plek is de perfecte locatie voor een yoga sessie. Kom helemaal tot rust en geniet van het wijds uitzicht op de vallei. De korte klimtocht naar deze Ruïnes is zeker de moeite waard. Wil jij liever net wat anders? Kies dan voor SUP yoga op het water.

Yoga in Aruba
Het uitzicht bij de Balashi Gold Mill Ruïnes.

2. Surfen bij Fisherman’s Huts

Heb je altijd al een keer willen leren windsurfen of kitesurfen? Dan is Fisherman’s Huts een van de beste plekken ter wereld om dit te doen! Het water is hier erg ondiep en de windkracht is perfect, bijna heel het jaar door. Fisherman‘s Huts vind je in het noorden van Aruba.

Windsurfen op Aruba
Windsurfen doe je bij Fisherman’s Huts.

3. Carnaval vieren op Aruba

De carnavalsparade is een van de hoogtepunten op Aruba! Vrolijke mensen, glitter outfits, en heel veel gezelligheid is wat je onder andere kunt verwachten van Arubaans carnaval. De grootste parades vind je in San Nicolas en Oranjestad. Kijk je ogen uit en dans mee tijdens het grootste feest van het jaar. Dit mag je niet missen!

Carnaval op Aruba
De mooiste outfits komen voorbij tijdens de carnavalsparade.

4. Paardrijden op het strand

Rijd op de rug van een paard over het prachtige witte strand en door het blauwe water. Ga met je geliefde of familie op pad onder begeleiding van een ervaren gids. Of je nu ervaren bent of niet, deze bijzondere rit staat in het teken van genieten!

Paardrijden op het strand
Met de paarden over het strand.

5. Kanoën en snorkelen langs de zuidrand van Aruba

Ga kanoën over het mooie azuurblauwe water en vaar langs de mangroven en lagunes. Vergeet niet je snorkel mee te nemen, want onderweg kom je langs Mangel Halto, een van de beste snorkelplekken van het eiland.

kanoën op Aruba
Samen kanoën langs de zuidrand van Aruba.


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *