Travel Blog

okt 31

5x Weg in November voor minder dan €50

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo kun je er ook volgende maand bijzonder goedkoop tussenuit!

Madrid (Spanje) – vanaf €32,- per retour

Zoek je graag de zon op? Ga dan naar Madrid, de trotse hoofdstad van Spanje. Met temperaturen tussen rond de 20 graden is het ook in november een ideale citytripbestemming. De stad kenmerkt zich door brede straten, vele pleinen en kolossale gebouwen. In Madrid is Museo del Prado gevestigd, één van de grootste musea ter wereld waar je zeker niet in een dagje uitgekeken bent. Er zijn duizenden schilderijen, tekeningen, beelden en andere kunstvormen te vinden, waaronder werk van Rembrandt.

madrid

 

Porto (Portugal) – vanaf €48,- per retour

Vanuit Eindhoven reis je voordelig naar Porto, waar het ook in november nog prima toeven is, met temperaturen van rond de 20 graden. De historische binnenstad van Porto staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Aan de smalle straatjes vind je huizen met prachtige gevels en middels een boottocht over de rivier kun je alle bezienswaardigheden van Porto het mooiste zien. In november doe je dat al vanaf 48 euro.

porto

 

Turijn (Italië) – vanaf €38,- per retour

Een stedentrip naar een Italiaanse stad? Dan denken de meeste mensen aan Rome of Venetië. Of wellicht Milaan, Florence of Pisa. Maar Italië heeft nog zóveel meer te bieden. Zoals het prachtige Turijn bijvoorbeeld, dat liefst 18 kilometer aan overdekte winkelstraat heeft en uitkijkt op de besneeuwde toppen van de Alpen. Maak nu extra voordelig kennis met deze bijna-bergstad, en ontdek Turijn vanaf slechts €38,- per retour.

turijn

 

Kopenhagen (Denemarken) – vanaf €21,- per retour

In minder dan anderhalf uur vlieg je vanaf Brussel-Charleroi naar Kopenhagen. Vliegen vanaf Eindhoven kan ook – de vlucht is dan iets korter, maar ook iets duurder. De Deense hoofdstad is dat overigens wel waard, want het autovrije stadscentrum behoort tot de mooiste van Europa. Bovendien is het één van de meest kindvriendelijke steden van Europa, dus ideaal voor een november-trip met de kids.

Kopenhagen

 

Londen (Engeland) – vanaf €26,- per retour

Vooral voor liefhebbers van shoppen (want: veel keuze), musea (want: gratis musea) en een unieke sfeer (want: een van Europa’s weinige échte metropolen) is Londen zo’n bestemming die je gezien moét hebben. Vooral in november en december, als de kerstverlichting weer uit de kast is gehaald door de Londenaren. En de komende maand reis je al de Engelse hoofdstad voor minder dan 30 euro. Tickets boeken kan hier.

londen
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in november en zijn totaalprijzen voor een retour. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 792 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *