Travel Blog

jul 30

5x Weg in Augustus voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan 60 euro naar toe (en terug) kunt vliegen. Zelfs in het hoogseizoen!

Madrid (Spanje) – vanaf €56,- per retour

Zoek je graag de zon op? Ga dan naar Madrid, de trotse hoofdstad van Spanje. Met temperaturen tussen de 30 en 40 graden zit je hier letterlijk en figuurlijk gebakken. De stad kenmerkt zich door brede straten, vele pleinen en kolossale gebouwen. In Madrid is Museo del Prado gevestigd, één van de grootste musea ter wereld waar je zeker niet in een dagje uitgekeken bent. Er zijn duizenden schilderijen, tekeningen, beelden en andere kunstvormen te vinden, waaronder werk van Rembrandt. Ook het enorme Koninklijke paleis is het aanzien meer dan waard; met 3418 kamers is het paleis ongeveer het grootste van Europa. Alleen Versailles heeft meer kamers. Wellicht kun je er nog een wedstrijdje van Real Madrid aan toevoegen en sterspeler Cristiano Ronaldo live aan het werk zien? Hier plan je je reis naar Madrid.

Madrid

 

Riga (Letland) – vanaf €55,-

Eind augstus vlieg je voor minder dan 3 cent per kilometer vanaf Charleroi naar Riga. En als er één stad is die een bevooroordeelde mening over Oost-Europa kan wegnemen, is het het hoofdstad van Letland wel. Sinds het Sovjet-communistische juk in 1989 van de schouders van de stad viel, heeft Riga een westerse ontwikkeling doorgemaakt. Toch is veel van de historie bewaard gebleven, waardoor Riga een unieke stad is. Westerse uitstraling met Oostblokdetails en een volledig eigen sfeer. Boek hier je tickets naar Riga.

Riga

 

Pisa (Italië) – vanaf €45,-

Pisa is natuurlijk wereldberoemd vanwege de Campanile, de scheve toren, maar de Toscaanse stad heeft daarnaast ook gewoon een indrukwekkend centrum. De scheve toren staat aan de Campo dei Miracoli, wat wel overduidelijk het centrum van de stad is. Het heet immers niet voor niets ‘Het Plein van de Wonderen’. Er is dan ook nogal wat fraais aan dit plein gevestigd, zoals de Duomo van de stad en de Battistero. Niet ver van de scheve toren liggen Florence en Siena, die daardoor ideaal met een bezoek aan Pisa te combineren zijn.

Pisa

 

Gdansk (Polen) – vanaf €41

Bij ‘prachtige historische havenstad’ denk je waarschijnlijk niet direct aan Gdansk, en toch valt de Poolse stad in die categorie. Met een uitgebreid uitgaansleven, uitstekende (en goedkope) horecavoorzieningen, een gezellig stadscentrum en heerlijke stranden aan de Oostzee in de nabijheid is het de ideale zomerbestemming voor iedereen die wel eens wat anders wil. Hier boek je vliegtickets naar Gdansk.

gdansk

 

Londen (Engeland) – vanaf €26,-

In augustus vlieg je heen én terug naar Londen vanaf 26 euro! Dit tarief is enkel beschikbaar vanaf luchthaven Weeze, maar voor zo’n spotprijs is het natuurlijk geen probleem om naar dit regionale vliegveld (vlakbij Nijmegen en Venlo) te rijden. Tickets boek je hier.

londen

Gepost in Tix.nl | 1472 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *