Travel Blog

mrt 27

6x Weg in April voor minder dan 50 euro

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je op een eenvoudige en leuke wijze een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En met name dat laatste is erg handig, want daarmee vind je eenvoudig een aantal bestemmingen waar je voor minder dan 50 euro naar toe kunt vliegen. En ook weer terug!

Dublin, Ierland – vanaf €32,-

Saint Patrick’s Day is voorbij, en dat is duidelijk te merken aan de vliegtickettarieven. Voor een paar tientjes vlieg je van Brussel International of Brussel-Charleroi naar de Ierse hoofdstad, en weer terug. En of het nu Saint Patrick’s Day is of niet – de pints in de lokale pubs smaken er echt niet minder om. Hier vind je de tickets naar Dublin.

Dublin


Rome, Italië – vanaf €42,-

Eigenlijk is april de perfecte maand voor een bezoek aan Rome. Het kwik loopt richting een zeer aangename hoogte, en de het toeristische hoogseizoen is nog niet aangebroken. Met uitzondering van de paasdagen dan, als velen richting Vaticaanstad reizen om de pauselijke zegen Urbi et orbi te aanschouwen. Al zijn de wachtrijen ook dan wel te omzeilen. Check hier de goedkope vluchten naar Rome.

Rome


Riga, Letland – vanaf €46,-

Het laatste weekend van april vlieg je voor minder dan 2 cent per kilometer vanaf Weeze naar Riga. En als er één stad is die een bevooroordeelde mening over Oost-Europa kan wegnemen, is het het hoofdstad van Letland wel. Sinds het Sovjet-communistische juk in 1989 van de schouders van de stad viel, heeft Riga een westerse ontwikkeling doorgemaakt. Toch is veel van de historie bewaard gebleven, waardoor Riga een unieke stad is. Westerse uitstraling met Oostblokdetails en een volledig eigen sfeer. Boek hier je tickets.

Riga


Basel, Zwitserland – vanaf €44,-

Voor nog geen vijf tientjes heb je de kans om één van de meest unieke vliegvelden van Europa te bezoeken: EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg. Deze luchthaven ligt op Frans grondgebied, maar is voor de helft eigendom van Zwitserland. Precies halverwege de terminal vind je daarom een douanepunt. Bovendien heeft ook Duitsland een aandeel in de luchthaven, vanwaar je naar drie steden in drie verschillende landen door kunt reizen. Vanwege de afstand en de bezienswaardigheden tippen wij Basel als eindbestemming.

Basel


Béziers, Frankrijk – vanaf €38,-

Grote kans dat je nog nooit van Béziers hebt gehoord. Dit eeuwenoude Zuid-Franse stadje heeft ongeveer 70.000 inwoners, een gezellige stadskern en diverse historische elementen, zowel uit de Romeinse tijd als de middeleeuwen. Bovendien ligt Béziers slechts op een paar kilometer van de Middellandse Zee. Dus ook als je totaal niet geïnteresseerd bent in cultuur of historie, maar gewoon een paar dagen op het strand wilt liggen, is Béziers een ideale, spotgoedkope bestemming. Tickets boeken kan hier.

Beziers


Bologna, Italië – vanaf €38,-

Bologna is Italiaans, maar dan net even anders. Niet het massale van Rome, het mondaine van modestad Milaan, of het zoetsappige van Venetië, maar tóch die typische Italiaanse sfeer. Verdwaal tussen de vele bezienswaardigheden, relax in het Montagnolapark of proef pasta met de échte bolognesesaus. Hier boek je je tickets.

Bologna


De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in maart en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief administratiekosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 2087 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *