Travel Blog

jul 29

4x Weg in augustus voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €60,- een retour naartoe kunt boeken. Want zelfs in de zomer zijn er voldoende vliegtickets voor spotprijzen te vinden.

Londen – vanaf €41,- per retour

De Engelse miljoenenstad ontdekken voor een paar tientjes? Dat kan zelfs tijdens de zomermaanden! Voor een prikkie vlieg je naar de stad van linksrijdende dubbeldekkers, gratis musea en gezellige pubs. Vliegtickets naar Londen boek je vanaf €41, maar bij vertrek vanaf Charleroi is het zelfs nóg iets goedkoper.

londen

 

Ibiza (Spanje) – vanaf €57,- per retour

Ook een vakantie naar party-eiland Ibiza hoeft niet duur te zijn. In augustus vliegt Ryanair je al vanaf 57 euro heen en weer naar Ibiza. Gelukkig maar, want de prijzen van drankjes in de plaatselijke clubs zijn soms zó hoog, dat je wel ergens anders op moet besparen. Al heeft Ibiza natuurlijk veel meer te bieden dan discotheken, beachclubs en strandfeestjes.

ibiza

 

Rome (Italië) – vanaf €45,- per retour

Rome is een enorm openluchtmuseum, met een grote hoeveelheid prachtige monumenten die in een uitstekende staat verkeren. Breng een bezoekje aan die wereldberoemde locaties, zoals het Vaticaan, het Pantheon en de Trevifontein. En voor minder dan 50 euro kun je het met eigen ogen gaan bekijken. Je vliegtickets Rome vergelijken kan hier.

Rome

 

Oslo (Noorwegen) – vanaf €27,- per retour

Ontloop je het liefst de hoge temperaturen en toeristische drukte van de Middellandse Zee het liefst? Dan is Oslo een prachtig alternatief. De historisch moderne – of modern historische – stad is niet alleen verrassend gezellig, maar ook een toegangspoort tot het Noorse fjordenlandschap. Hier vind je goedkope tickets naar Oslo.

Operaen i Oslo_people_photo_Erik_Berg

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in augustus 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 5423 keer gelezen

Tags:


Reacties

rene terpstra06/08/2016 09:37

jullie zijn echt top v.w.b. prijzen en aanbiedingen !


ayu01/08/2016 20:14

Good deal


Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *