Travel Blog

dec 30

Weg in januari voor minder dan €50

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo begint het jaar goed met een supervoordelige citytrip!

Stockholm (Zweden) – vanaf €21,- per retour

Winter? Nou, dit jaar in ieder geval niet meer. En eigenlijk is dat wel jammer, want een dik pak sneeuw en ijzige temperaturen kunnen best prettig zijn. Nu ligt er in de Zweedse hoofdstad Stockholm ook (nog) geen sneeuw, maar vanuit de gezellige havenstad rijdt je in no-time naar een prachtige natuur onder een witte deken. Dan voelt het toch een beetje alsof je de winter van 2016 al hebt gehad.

stockholm

 

Cluj (Roemenië) – vanaf €41,- per retour

Het Roemeense Transsylvanië werd onlangs door Lonely Planet uitgeroepen tot dé regio om in 2016 te bezoeken. De grootste stad in deze provincie, die vooral bekend is als thuishaven van Graaf Dracula, is Cluj. Het 310.000 inwoners tellende Cluj heeft diverse verrassend leuke bezienswaardigheden en een sfeervol stadscentrum, maar is ook een ideaal vertrekpunt om zelf te ondervinden dat Transsylvanië geen griezelige streek vol bloedzuigers is, maar een prachtig gebied met indrukwekkende natuur.

transylvan ie

 

Palma de Mallorca (Spanje) – vanaf €22,- per retour

Ga je liever richting de zon? Dan is Palma de Mallorca een interessante optie. Als het weer op dit Spaanse eiland onverhoopt een beetje tegenvalt (het blijft natuurlijk winter), is er genoeg te doen. De 400.000 inwoners tellende havenstad heeft diverse musea, overdekte winkelstraten, prachtige kathedralen en zelfs een stadskasteel. Vanaf 22 euro per retour vlieg je naar Mallorca.

palma-de-mallorca

 

Polen – vanaf €21,- per retour

Ook Polen kreeg een eervolle vermelding van Lonely Planet, als top-10 bestemming om in 2016 te bezoeken. De prijzen van vliegtickets naar diverse Poolse steden ontlopen elkaar niet eens zoveel, dus het land staat in zijn geheel in dit overzicht. Gdansk en Katowice bezoek je vanaf 21 euro, voor een euro meer vlieg je al naar Poznan en een retourtje Warschau (foto) boek je vanaf €25. In welke stad begin jij je Poolse ontdekkingsreis?

300-warschau

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in januari 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 172 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *