Travel Blog

jul 01

5x Weg in Juli voor minder dan €70

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan 70 euro naar toe (en terug) kunt vliegen. Zelfs in het hoogseizoen!

Dublin (Ierland) – vanaf €42,- per retour

Vind je het hier te warm? Aan de Ierse kust is het vrijwel altijd een stuk koeler dan bij ons. Heerlijk afkoelen onder het genot van een Ierse whiskey of een groot glas Guinness. Hier boek je je eerste stap naar de pub.

Dublin

 

Milaan / Bergamo (Italië) – vanaf €63,-

Reis naar modestad Milaan en geniet van de Italiaanse zomer. Of blijf in de verrassend leuke stad Bergamo, want eigenlijk is het jammer dat de meeste toeristen hier direct de trein naar het zuiden nemen. Ontdek Bergamo (of Milaan) zelf voor minder dan 65 euro.

bergamo

 

Hamburg (Duitsland) – vanaf €60,-

Wist je dat Hamburg dé waterstad van Europa is? De Noord-Duitse havenstad heeft zelfs meer bruggen dan Amsterdam en Venetië bij elkaar! Voor zestig euro kun je ze in juli allemaal gaan tellen, hier boek je je vliegticket van Amsterdam naar Hamburg.

hamburg

 

Ibiza (Spanje) – vanaf €69

Party- en relaxeiland Ibiza duur tijdens de zomermaanden? Niet als je goed zoekt! Je boekt al een retourtje Ibiza vanaf 69 euro, zodat je voldoende overhoudt voor een paar heerlijke cocktails onder de Spaanse zon.

ibiza

 

Londen (Engeland) – vanaf €26,-

In juli vlieg je heen én terug naar Londen vanaf 26 euro! Dit tarief is enkel beschikbaar vanaf luchthaven Weeze, maar voor zo’n spotprijs is het natuurlijk geen probleem om naar dit regionale vliegveld (tussen Nijmegen en Venlo) te rijden. Tickets boek je hier.

Londen Big Ben Parliament

Gepost in Tix.nl | 1401 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *