Travel Blog

okt 30

5x Weg in november voor minder dan €50,-

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- een retour naartoe kunt boeken. Ruil het herfstachtige Nederland tijdelijk in voor een andere plek.

Praag – vanaf €42,- per retour

Tijdens de kerstperiode wordt Praag altijd druk bezocht. In november kun je de mensenmassa’s én de hoge vlieg- en slaaptarieven voor zijn. Zo geniet je van een bijzondere stad in herfstsferen, maar zonder de echte hoogseizoendrukte. Vliegen kan al vanaf €42.

praag

 

Manchester (Engeland) – vanaf €29,- per retour

Jaarlijks trekken duizenden reizigers uit heel Europa in november en december naar de Engelse hoofdstad Londen om hun kerstinkomen te doen. Maar ook andere Britse steden zijn bijzonder sfeervol aan het einde van het jaar. Zo ook Manchester, waar je in november al vanaf €29 naar toe kunt vliegen.

 

Venetië (Italië) – vanaf €38,- per retour

Van pakweg april tot en met september heeft Venetië last van een uniek fenomeen: waterfiles. Buiten het hoogseizoen heb je daar aanmerkelijk minder kans op in de Italiaanse grachtenstad. En met een beetje mazzel heb je in november nog prachtig weer. Vanaf €38 vlieg je naar Venetië en weer terug, en kun je het zelf ondervinden.

 

Lissabon (Portugal) – vanaf €48,- per retour

In de herfst vind je op iedere hoek van de straat in Lissabon karretjes waar je gepofte kastanjes kunt kopen. De heerlijke herfstgeuren verspreiden zich hierdoor snel door de straten van de stad aan de Taag. En bovendien is de temperatuur in november eigenlijk ideaal, want tijdens een wandeling door de heuvelachtige stad heb je het in de zomermaanden al snel te warm. Vliegtickets Lissabon boek je in november vanaf €48,-.

 

Barcelona (Spanje) – vanaf €23,- per retour

Eigenlijk is er geen slecht moment om Barcelona te bezoeken. Elke maand van het jaar licht een ander aspect van de Catalaanse stad op unieke wijze uit, terwijl er het hele jaar door events en festiviteiten worden georganiseerd om de locals en toeristen te vermaken. In november boek je tickets Barcelona vanaf €23.

barcelona

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in november 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 993 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *