Travel Blog

feb 25

De ultieme foodie trip met Singapore Airlines

Gepost in Inspiratie buiten Europa, Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers
Delicious Singapore food dish

Voor de liefhebber van lekker eten zal het niet als een verrassing komen maar heuse Food Trips worden steeds populairder. Heerlijke bestemmingen die bekend staan om hun culinaire hoogstandjes worden steeds vaker bezocht. Of je nou naar Singapore gaat voor de heerlijke Bak Kut Teh of juist naar Nieuw-Zeeland voor het verrukkelijke feestmaal Hangi, er is op onze aardbol meer dan genoeg te ontdekken aan lekkernijen. Maar wat nou als je die reis nog lekkerder kon maken?

Kickstart je culinaire ontdekkingsreis

Goed, na uitgebreid onderzoek (of spontane keuze) heb je uit één van de leuke bestemmingen gekozen waarvan je altijd eens de lokale keuken wilde beleven. Tijdens de vlucht kun je niet wachten tot je op de bestemming aankomt om het eerste de beste restaurant binnen te stappen om de lokale lekkernijen uit te proberen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar waarom zou je jouw ultieme food trip dan pas laten beginnen?

Met Singapore Airlines start je jouw food trip al vanaf het moment dat je aan boord stapt! Wat je bestemming ook is, hier wordt altijd veel waarde gehecht aan de smaakbeleving van de maaltijden tijdens de vlucht. Zoveel zelfs dat de chefs rekening houden met de invloed van de cabinedruk op de smaakbeleving. Als je Suites, First Class, Business Class of Premium Economy Class vliegt, kun je van tevoren aangeven wat je als hoofdgerecht wilt en kun je genieten van een heerlijke maaltijd tijdens je vlucht. Wat dacht je van een heerlijke Beef Rendang? Of misschien houd je meer van Belgische Wafels? Wat je keuze ook is, het is altijd met zorg bereid.

Op reis in een keuken op vleugels

Oké, leuk, lekker eten aan boord van een vliegtuig. Dat is allemaal prima, maar jij wilt natuurlijk meer. Jij wilt natuurlijk iets echt bijzonders. Jij wilt niet zomaar een heerlijke maaltijd, jij wilt het beste van het beste, de crème de la crème. En hoe beter dan te genieten van de kookkunsten van ware topchefs?

Food trip with Singapore Airlines

Met de Book the Cook service kun je echt optimaal genieten. Deze luxueuze service laat je een heerlijke maaltijd kiezen waaronder gerechten die speciaal door het International Culinary Panel van Singapore Airlines zijn bedacht. Dit panel van beroemde topchefs zorgt er met liefde voor dat je telkens de meest verrukkelijke maaltijden voorgeschoteld krijgt.

Zo kom je met een heerlijk gevulde maag aan op je bestemmingen en geef je jouw ultieme foodie trip de perfecte start. Dus verwen je zelf eens lekker en bekijk al de bestemmingen van Singapore Airlines hier.

Gepost in Inspiratie buiten Europa, Tix.nl | 16650 keer gelezen

Tags: , , ,


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *