Travel Blog

jan 02

Beleef de American Dream met United Airlines

Gepost in Inspiratie buiten Europa, Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Hamburgers eten in een echte Amerikaanse diner, een roadtrip langs Route 66 of American football meemaken: met United Airlines beleef je de American Dream in meer dan 280 verschillende bestemmingen. Vlieg rechtstreeks naar de bijzondere hoofdstad van de USA of kies Washington Dulles International Airport als je tussenstop naar een andere bestemming. Wat dacht je bijvoorbeeld van San Francisco, Las Vegas of Miami?

Start je reis in Washington D.C.

De imposante hoofdstad van de USA bezoek je voor de rijke historie en vele musea en monumenten. Veel musea zijn zelfs gratis te bezoeken. Het is dus een aanrader om een paar dagen uit te trekken om de stad te verkennen. Heb je maar kort de tijd? De highlights die je zeker niet mag missen zijn het Witte Huis, het Lincoln Memorial en de National Mall.

Vlieg naar Washington vanaf €293,-
 
Washington D.C.
Het Jefferson Memorial is één van de vele monumenten van Washington D.C.

Vervolg je reis naar San Francisco

San Francisco staat ook wel bekend als de meest relaxte stad van de Verenigde Staten. Je merkt hier nog steeds de mentaliteit van de hippies. Wanneer je de stad bezoekt, mag een fietstocht over de iconische Golden Gate Bridge niet ontbreken. Ook voor de vele buitenactiviteiten zit je hier goed. Ga wijnproeven in Napa en Sonoma, maak een wandeling rond Lands End of bezoek Twin Peaks voor de mooiste uitzichten. Vanaf 31 maart 2019 vlieg je vanaf Amsterdam dagelijks met een non-stop verbinding tussen Amsterdam en San Francisco.

Vlieg naar San Francisco vanaf €331,-
 
Golden Gate Bridge
De beroemde Golden Gate Bridge is een highlight die je niet mag missen

Vervolg je reis naar Las Vegas

Gokken, feesten, shoppen: Las Vegas! Deze entertainmentstad midden in de woestijn van Nevada móét je een keer in je leven bezocht hebben. De bekendste bezienswaardigheid van de stad is The Strip, waar je je tussen de casino’s, bars en liveoptredens waant. Maak een ritje in de Big Apple Coaster van het New York, New York hotel en bezoek de wereldberoemde Viva Vision Light Show op Fremont Street. De absolute must do wanneer je Las Vegas bezoekt? Een selfie met het neonverlichte ‘Welcome to Fabulous Las Vegas‘-bord!

Vlieg naar Las Vegas vanaf €317,-
 
Welcome to Fabulous Las Vegas
Een selfie met het Welcome to Fabulous Las Vegas-bord is een must do!

Vervolg je reis naar Miami

Op zoek naar de zon? Vervolg je reis dan naar het altijd zonnige Miami. Met haar subtropische klimaat staat je hier niks anders te doen dan ontspannen op de prachtige zandstranden van Miami Beach. Verblijf je wat langer in Florida? Maak dan een roadtrip richting Key West – het zuidelijkste puntje van de Florida Keys. Deze archipel bestaat uit 1700 kleine eilandjes. Caribische sferen gegarandeerd!

Vlieg naar Miami vanaf €293,-
 
Key West
Geniet van de prachtige zandstranden van Key West

Vlieg je liever door naar een andere stad in Amerika? Je bekijkt hier alle bestemmingen van United Airlines.


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *