Travel Blog

mei 31

5x Weg in juni voor minder dan €60,-

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee wordt het heel gemakkelijk om spotgoedkope retourtickets te vinden naar toffe bestemmingen. Zelfs als de temperaturen op beginnen te lopen richting een zomers niveau, boek je een last minute retourtje al voor minder dan 60 euro.

Barcelona (Spanje) – vanaf €53,- per retour

De zomerperiode is een mooi moment om Barcelona te bezoeken: je kunt dan maximaal profiteren van de mix van strandvakantie en een culturele stedentrip. Ook als je voor de eerste keer naar Barcelona gaat, is juni de ideale reistijd. Nog niet ontzettend druk, nog niet ontzettend heet, maar al wel ontzettend leuk.

 

Bologna (Italië) – vanaf €43,- per retour

Bologna is Italiaans, maar dan net even anders. Niet het massale van Rome, het mondaine van modestad Milaan, of het zoetsappige van Venetië, maar tóch die typische Italiaanse sfeer. Verdwaal tussen de vele bezienswaardigheden, relax in het Montagnolapark of proef pasta met de échte bolognesesaus. Hier boek je je tickets.

 

Sofia (Bulgarije) – vanaf €53,- per retour

De Bulgaarse hoofdstad Sofia is niet direct een stad waar je voor een citytrip aan zou denken, maar misschien is dat precies de reden waarom je Sofia zou moeten bezoeken. De grote Oost-Europese stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden, uitstekende horecafaciliteiten en een bijzonder levendig uitgaansleven. Je bezoekt Sofia in juni al vanaf 53 euro per retour.

 

Milaan (Italië) – vanaf €51,- per retour

Reis naar het prachtige Milaan en ga modeshoppen of vergaap je aan de plaatselijke voetbaltempel, die afhankelijk van de thuisspelende ploeg San Siro (AC Milan) of Guiseppe Meazza (Internazionale) wordt genoemd. Of ga naar het dichtbij gelegen en verrassend leuke Bergamo, want eigenlijk is het jammer dat de meeste toeristen deze stad overslaan. Ontdek Bergamo (of Milaan) zelf in juni voor iets meer dan 50 euro.

 

Londen (Engeland) – vanaf €44,- per retour

Londen is één van de populairste bestemmingen voor een stedentrip. Met acht miljoen inwoners is Londen de grootste stad van Europa en de stad is zeer veelzijdig. Van het statige centrum tot het bruisende Camden Town, de vele pubs, de rode dubbeldekkers, de tientallen voetbalclubs, de vele musea en vele attracties. Reis in juni voor 44 euro naar Londen, tickets boeken doe je hier.

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in juni 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 628 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *