Travel Blog

okt 10

Win een reis naar New York

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Heb jij altijd al eens een bezoek aan New York willen brengen? Dan is dit je kans! Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een fantastische 4-daagse reis naar New York City voor twee personen, in samenwerking met airberlin en NYC & Company.

Wat denk je hier van?

Na een non-stop vlucht naar één van de vliegvelden van New York met airberlin ligt NYC aan je voeten. En je trip is volledig verzorgd: je slaapt prinsheerlijk in het luxe, hip & happening designhotel The Marmara Park Avenue in hartje Manhattan. Een WallstreetWalks gids neemt je mee langs de hotspots én de Nederlandse roots van de stad in Lower Manhattan.

Bijkomen van deze tour doe je in het net geopende, super-de-luxe Brookfield Place New York met je eigen shop-till-you-drop gift card. Je maakt kennis met entertainment van wereldklasse tijdens de Blue Man Group voorstelling: this city never sleeps! Toe aan een culturele pitstop? Een bezoek aan het nieuwe Whitney Museum vormt de perfecte combinatie met een coffee to go over The Highline.

Navigeren tussen de boroughs van de stad maken we extra makkelijk met twee Unlimited New York metro cards waarmee je 24/7 langs de highlights van Brooklyn, the Bronx, Manhattan, Queens en Staten Islands reist.

shutterstock_368070080

 

Non-stop naar New York met airberlin

Airberlin vliegt tot twee keer per dag non-stop van Düsseldorf naar New York. In de Economy Class worden naast maaltijden ook softdrinks en alcoholhoudende drankjes gratis geserveerd. Voor individueel entertainment on demand is iedere stoel met een USB-aansluiting en eigen monitor uitgerust. Passagiers die extra beenruimte wensen, zijn in de gelegenheid XL Seats te boeken. Voor optimaal comfort heeft airberlin de Business Class voorzien van fullflat seats met massagefunctie. Alle plaatsen geven direct toegang tot het gangpad. Niet alleen het comfort maar ook de service – met culinair genot en veel extra’s waaronder een hogere bagagevrijdom en toegang tot exclusieve lounges – is uitstekend.

Meer weten over New York City?

Ontdek alles over het nieuwe NYC via www.nycgo.com, de webiste voor up to date tips, tricks en must do’s in de vijf boroughs van New York City.

 

Krijg je al zin om naar New York te gaan? Doe dan mee aan onze winactie, waarbij je kans maakt op twee vliegtickets naar deze veelzijdige stad! Meedoen doe je hier!

 

 

Gepost in Tix.nl | 1146 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *