Travel Blog

okt 17

Ontdek de Arabische gastvrijheid van Etihad Airways

Gepost in Vliegen | geplaatst door Redactie Tix

Bij Etihad draait alles om hun gasten, gebaseerd op de Arabische waarde van gastvrijheid. Dit vertaalt zich in het service aanbod door ervaren Food & Beverage Managers in Businessclass en Flying Nanny’s die gezinnen ondersteunen.

Etihad Airways vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Abu Dhabi. Ook vanuit Brussel en Düsseldorf vertrekt Etihad Airways dagelijks naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi kun je verder vliegen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Flying Nanny van Etihad Airways

Strek je uit in Economy Space

Vlieg je met Etihad Airways dan kun je Economy Class, Economy Space en Business Class vliegen.

Economy Class

De Economy Class van Etihad Airways kent een uitstekende service. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en hebben een verstelbare ruime hoofdsteun. Tijdens de vlucht worden maaltijden en diverse drankjes aangeboden. Je beschikt over een eigen TV scherm met meer dan 650 uur film, 6 kanalen LIVE TV, muziek en spelletjes. Vooraf je stoelvoorkeur vastleggen kan bij Etihad tegen betaling. Er is keuze uit een standaard stoel of Economy Space stoelen met royale beenruimte, vooraan in het toestel of bij de nooduitgangen. Je vindt Economy Space alleen op door Etihad uitgevoerde vluchten, en niet op vluchten die worden uitgevoerd door onze partnermaatschappijen (zelfs als het hetzelfde ticket is). Als je geen stoelen reserveert kunt je vanaf 24 uur vóór vertrek gratis een beschikbare standaardstoel kiezen en online inchecken.   

Economy Space stoelen van Etihad Airways

Met Economy Neighbour-Free kun je online een bod uitbrengen om één, twee of drie extra zitplaatsen naast je tijdens jouw vlucht vrij te houden, zodat je kunt genieten van tot drie keer meer ruimte en comfort. Van jouw bod ontvang je per e-mail een bevestiging. Bewaar deze e-mail goed. Met de link die erin staat kun je op elk moment de status van jouw bod controleren, jouw bod aanpassen of annuleren. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op via SelectUpgrade@etihad.ae.

Business Class

In de businessclass van Etihad Airways spreekt men niet over catering maar geniet je van een á la carte diner-ervaring die door de ervaren Food & Beverage managers wordt afgestemd op iedere individuele wens. Niet alleen heb je keuze wát je wilt eten maar ook wanneer! Uitrusten kan tijdens jouw intercontinentale reis in de ruime businessclass stoelen die tot volledig bed kunnen worden uitgeklapt, en elke businesssuite heeft direct toegang tot het gangpad. Gebruik van airport lounges en airport transfer met privé chauffeur als je in Abu Dhabi overnacht is eveneens inclusief bij bijna alle businessclass tarieven. 

Vliegen op een plantje uit de woestijn….

Innoveren in sustainability is belangrijk in de luchtvaartindustrie en samen met The Sustainable Bioenergy Research Consortium (SBRC) in Abu Dhabi voerde Etihad eerder dit jaar een eerste vlucht uit op biofuel van Abu Dhabi naar Amsterdam. De duurzame brandstof voor de vlucht was afkomstig van olie in Salicornia-planten uit het woestijnecosysteem van Masdar City dat is ontworpen om brandstof en voedsel te produceren in zout water. Een belangrijke mijlpaal voor de regio in de ontwikkeling van een schone, alternatieve vliegtuigbrandstof om de CO2-uitstoot te verminderen.

Salicornia-planten

Wil je hier meer over lezen?
https://www.etihad.com/en-es/about-us/etihad-news/archive/2019/etihad-airways-flies-the-worlds-first-flight–using-fuel-made-in-the-uae-from-plants-grown-in-saltwater-by-khalifa-university/

Van Abu Dhabi naar Dubai in ongeveer 75 minuten

Als je in de Economy Class van Etihad Airways vliegt, kun je gratis gebruik maken van de busdienst voor een transfer tussen Abu Dhabi International Airport en Dubai. Alle Etihad Coaches zijn voorzien van airconditioning, zijn comfortabel en bieden entertainment aan boord.

Boek je zitplaats op de Etihad Coach ten minste 24 uur van tevoren via deze link

Dubai Marina

Boek snel je Etihad Airways ticket op Tix.nl !


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie