Travel Blog

Wendy Pasop

Hola! Mijn naam is Wendy, ik ben 32 jaar en gek op reizen. Op dit moment maak ik, samen met mijn man, een wereldreis. Een reis die ons in een jaar tijd naar Zuid-Amerika, Micronesië en Centraal Azië zal brengen. Op mijn eigen reisblog Reismeisje doe ik dagelijks verslag van onze avonturen en belevenissen. Voor het blog van Tix zal ik regelmatig artikelen schrijven over alles wat met een wereldreis of langere reis te maken heeft. Van de planning tot aan het budget en het bepalen van een reisroute; het zal allemaal aan bod komen. Ik hoop je te inspireren en mijn passie voor reizen over te kunnen brengen.

nov 14

Wat valt op in Nederland na een wereldreis?

geplaatst door Wendy Pasop

Na 6 maanden reizen door Zuid-Amerika, ruim 2 maanden eilandhoppen door de South Pacific en nog eens ruim 2 maanden backpacken in Azië en het Midden-Oosten, was het een aantal weken geleden tijd om weer terug naar huis te gaan. Terug naar Nederland. Naar de orde, structuur, broodjes kaas en rijk gevulde Albert Heijn. De… Lees verder »

jun 13

Hoe bepaal je de route van je wereldreis?

geplaatst door Wendy Pasop

Als je een wereldreis of langere reis gaat maken, denk je vaak als eerste aan budget; wat gaat de reis kosten en hoe ga je dat bedrag bij elkaar krijgen? Minstens zo belangrijk is echter de route die je wilt gaan maken. Natuurlijk hoef je niet alles vooruit te plannen en wil je waarschijnlijk het… Lees verder »

feb 23

Wereldreizen met beperkt budget

geplaatst door Wendy Pasop

Een wereldreis maak je niet zo maar. Over het algemeen gaat er best wat voorbereiding aan vooraf, zeker ook financieel. Als je voor langere tijd gaat reizen en onderweg niet wilt hoeven werken, moet je toch over een aardig spaarpotje beschikken. Denken veel mensen ;-). Want een wereldreis ligt zeker ook binnen handbereik als je… Lees verder »

nov 13

5 tips voor het plannen van een wereldreis

geplaatst door Wendy Pasop

Eindelijk is het zo ver. Je hebt de knoop door gehakt en besluit om een langere reis te gaan maken. De wereld te gaan ontdekken en te genieten van al het moois dat je onderweg tegen zult gaan komen. Fantastisch! Hoewel het reizen zelf prima op de bonnefooi kan, is het verstandig om vóór vertrek… Lees verder »

Gepost in Top 10's | 1094 keer gelezen