Travel Blog

sep 24

5x Weg in Oktober voor minder dan €50

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo kun je er deze herfst lekker goedkoop tussenuit!

Barcelona (Spanje) – vanaf €39,- per retour

Tapas, Gaudí, Camp Nou, Montjuïc, cava, Sagrada Familia, zonnig, Tibidabo… en zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Barcelona is simpelweg een heerlijke stad, en in oktober vlieg je al voor minder dan 40 euro heen en terug. Vertrek vanaf Brussel-Charleroi, vanaf Brussel International betaal je €6,- per retour meer.

Barcelona Parc Guell

 

Berlijn (Duitsland) – vanaf €22,- per retour

Nog zo’n wereldstad waar je voor een paar tientjes naartoe reist. Terwijl half Duitsland aan het bijkomen is van Oktoberfest, verken jij Berlijn op je gemak. Dankzij deze tips van Berlijn-expert Marjolein, maar vooral ook dankzij die verrassend goedkope vliegtickets.

berlijn

 

Bergamo (Italië) – vanaf €22,- per retour

Reis naar het prachtige Milaan en ga modeshoppen of vergaap je aan de voetbaltempel San Siro. Of blijf in de verrassend leuke stad Bergamo, want eigenlijk is het jammer dat de meeste toeristen hier direct de trein naar het zuiden nemen. Ontdek Bergamo (of Milaan) zelf voor iets meer dan 20 euro.

bergamo

 

Stockholm (Zweden) – vanaf €33,- per retour

Voor wie eilandenstad Stockholm op zijn of haar bucketlist heeft staan is er goed nieuws: nu is de uitgelezen kans voor een bezoek. De dagen zijn er nog net lang genoeg, de temperatuur steekt nog ver boven het nulpunt uit, bij goed weer heb je al kans om het Noorderlicht te zien en vliegtickets boek je in oktober al vanaf 33 euro!

stockholm

 

Bratislava (Slowakije) – vanaf €42,- per retour

Ook de Slowaakse hoofdstad Bratislava is zo’n stad die qua weersverwachtingen extra aantrekkelijk is in oktober. Vanaf november kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen en bovendien is oktober één van de droogste maanden. En die ticketprijzen vanaf 42 euro maken Bratislava nog eens extra prettig als herfstbestemming.

Bratislava

Gepost in Tix.nl | 1085 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *