Travel Blog

feb 01

5x Weg in februari voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee wordt het heel gemakkelijk om spotgoedkope retourtickets te vinden naar toffe bestemmingen. Begin het jaar goed met een last minute retourtje van minder dan 60 euro. Ideaal als Valentijnscadeau!

Manchester (Engeland) – vanaf €33,- per retour

Het Engelse Manchester, in het midden van het Verenigd Koninkrijk, is vooral bekend om haar voetbalclubs Manchester United en Manchester City. Ook haar muzikale geschiedenis, met bands als Oasis, Elbow, Buzzcocks en Take That, hebben Manchester op de kaart gezet als hippe bestemming. Manchester zelf ontdekken? Vlieg dan vanaf Eindhoven en betaal nog geen 35 euro voor een retour.

 

Palma de Mallorca (Spanje) – vanaf €53,- per retour

Ga je liever richting de zon? Dan is Palma de Mallorca een interessante optie. Als het weer op dit Spaanse eiland onverhoopt een beetje tegenvalt (het blijft natuurlijk winter), is er genoeg te doen. De 400.000 inwoners tellende havenstad heeft diverse musea, overdekte winkelstraten, prachtige kathedralen en zelfs een stadskasteel. Vanaf 53 euro per retour vlieg je naar Mallorca.

 

Warschau (Polen) – vanaf €42,- per retour

De Poolse steden worden steeds vaker genoemd in de toplijstjes van reismagazines. En terecht! Goedkope horeca-voorzieningen, prima openbaar vervoer en een goede sfeer. En veel leuke bezienswaardigheden bovendien. Zo kun je in de Poolse hoofdstad Warschau kiezen uit diverse prachtige paleizen, aansprekende musea en statige kerken. Naast een sfeervol, historisch stadscentrum heeft Warschau ook een moderne kant. De post-communistische financiële wijk heeft een skyline waar veel West-Europese steden jaloers op zijn.

 

Milaan / Bergamo (Italië) – vanaf €53,- per retour

Reis naar het prachtige Milaan en ga modeshoppen of vergaap je aan de plaatselijke voetbaltempel, die afhankelijk van de thuisspelende ploeg San Siro (AC Milan) of Guiseppe Meazza (Internazionale) wordt genoemd. Of blijf in de verrassend leuke stad Bergamo, want eigenlijk is het jammer dat de meeste toeristen hier direct de trein naar het zuiden nemen. Ontdek Bergamo (of Milaan) zelf in februari voor iets meer dan 50 euro.

 

Basel (Zwitserland) – vanaf €56,- per retour

Voor nog geen zes tientjes heb je de kans om één van de meest unieke vliegvelden van Europa te bezoeken: EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg. Deze luchthaven ligt op Frans grondgebied, maar is voor de helft eigendom van Zwitserland. Precies halverwege de terminal vind je daarom een douanepunt. Bovendien heeft ook Duitsland een aandeel in de luchthaven, die de toegangspoort is naar drie steden in drie verschillende landen. Vanwege de afstand en de bezienswaardigheden tippen wij Basel als eindbestemming.

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in februari 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1047 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *