Travel Blog

feb 01

5x Weg in Februari voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan zes tientjes een retour naartoe kunt boeken. Wil je naar de winterzon, of toch liever richting de échte winterse vrieskou?

Valencia (Spanje) – vanaf €46,- per retour

Het kwik blijft in februari meestal tussen de 15 en 20 graden hangen in Valencia. En dat is een ideale temperatuur om deze temperamentvolle Spaanse havenstad te ontdekken. Geniet van paella, bewonder de prachtige architectuur van Ciutat de les Arts i les Cièncias, of slenter door de oude straatjes en steegjes in de stad. Vlieg in februari naar Valencia vanaf 46 euro.

 

Glasgow (Schotland) – vanaf €49,- per retour

Ben je gek op cultuur, kunst en musea? Dan is Glasgow the place to be. Bezoek bijvoorbeeld de Hunterian Museum and Art Gallery, waar je uitgebreide kunstcollecties kunt bekijken, of ga naar het Scottish Football Museum voor een stukje geschiedenis over Schots voetbal. Bovendien kun je vanuit Glasgow naar één van de uitgestrekte Schotse Nationale Parken doorreizen, of naar de ruige (schier)eilanden voor de westkust van Schotland. Een retourtje boek je in februari al vanaf €49.

 

Boedapest (Hongarije) – vanaf €31,- per retour

De uitdrukking ‘het kan vriezen, het kan dooien’ geldt tijdens de wintermaanden zéker voor Boedapest. Je hebt kans op een aangename temperatuur, maar een strak bevroren Donau behoort eveneens tot de mogelijkheden. Laat je winters verrassen, en boek je vliegtickets naar het betoverende Boedapest al vanaf 31 euro per retour.

 

Gdansk (Polen) – vanaf €56,- per retour

Bij ‘prachtige historische havenstad’ denk je waarschijnlijk niet direct aan Gdansk, en toch valt de Poolse stad in die categorie. Met een uitgebreid uitgaansleven, uitstekende (en goedkope) horecavoorzieningen, een gezellig stadscentrum en heerlijke stranden aan de Oostzee in de nabijheid is het de ideale bestemming voor iedereen die wel eens wat anders wil. Hier boek je vliegtickets naar Gdansk.

 

Barcelona (Spanje) – vanaf €48,- per retour

Eigenlijk is er geen slecht moment om Barcelona te bezoeken – ook in de winter is Barcelona geweldig. Elke maand van het jaar licht een ander aspect van de Catalaanse stad op unieke wijze uit, terwijl er het hele jaar door events en festiviteiten worden georganiseerd om de locals en toeristen te vermaken. In februari boek je vliegtickets Barcelona vanaf €48.

barcelona

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in februari 2018 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1175 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *