Travel Blog

jul 31

5x Weg in Augustus voor een spotprijs

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee wordt het heel gemakkelijk om spotgoedkope retourtickets te vinden naar toffe bestemmingen. Zelfs tijdens de zomermaanden vind je zo snel en eenvoudig een zonnige (of minder zonnige) topbestemming.

Barcelona (Spanje) – vanaf €50,- per retour

De zomerperiode is een mooi moment om Barcelona te bezoeken: je kunt dan maximaal profiteren van de mix van strandvakantie en een culturele stedentrip. Ook als je voor de eerste keer naar Barcelona gaat, is dit de ideale reistijd. Heerlijke temperaturen, veel festivals en andere outdooractiviteiten, en een ontzettend leuke, zomerse sfeer.

 

Ibiza (Spanje) – vanaf €59,- per retour

De prijs van een ticket naar Ibiza bewijst dat een last minute naar de zon niet duur hoeft te zijn. Vanaf 59 euro per persoon boek je al een retour naar Ibiza. Het Spaanse eiland heeft twee gezichten; ga je feesten op dit party-eiland, of toch liever relaxen in één van Ibiza’s rustige berg- of vissersdorpjes?

 

Reykjavik (IJsland) – vanaf €183,- per retour

Geen fan van de hitte? Dan is IJsland de perfecte bestemming. Vanuit Reykjavik ontdek je dit tussen Groenland en Noorwegen gelegen natuurparadijs. En tijdens de zomermaanden blijft het extra lang licht, en heb je dus nóg meer IJsland voor je geld.

 

Orlando (Verenigde Staten) – vanaf €396,- per retour

Voor nog geen €400 naar de Amerikaanse staat Florida, én weer terug? Dat kan in augustus, met een vliegticket naar Orlando. In de Sunshine State kun je alle kanten op: breng een bezoek aan Disneyworld, ga op avontuur in de moerasgebieden, of ga golfen langs de prachtige kust van Florida.

 

Jakarta (Indonesië) – vanaf €480,- per retour

In augustus kun je ook voordelig naar Indonesië, vanaf €480 boek je al een retour naar Jakarta. Deze metropool is de grootste stad op het eiland Java, en het ideale vertrekpunt voor een rondreis door Zuidoost Azië, maar ook bijzonder geschikt als citytripbestemming.

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in augustus 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1003 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *