Travel Blog

okt 02

Goedkope last-minutes in de herfstvakantie

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

In 2018 valt de herfstvakantie van 13 t/m 21 oktober (regio zuid), of van 20 t/m 28 oktober in het noorden en midden van het land. Wil je er tijdens deze schoolvakantie toch nog even op uit? Dan hebben we een paar goedkope last-minutes als herfsttip voor je.

Toscane, vanaf €69 per retour*

Voor minder dan 70 euro vlieg je in de herfstvakantie naar Pisa. Een topbestemming voor een citytrip, maar ook uitermate geschikt als beginpunt voor een vakantie in Toscane. Toch liever naar de andere parel van Toscane, Florence? Vijf dagen Florence boek je in de herfstvakantie al vanaf €119 per persoon per retour.

 

Mallorca, vanaf €145 per retour*

Spendeer jij je vakantiedagen het liefst op een eiland? Dan is Mallorca een goede optie. Dit veelzijdige eiland heeft onder meer een bruisend uitgaansleven en de typische Spaanse stadsdrukte, maar ook mooie stranden en prachtige bergdorpjes.

 

Zuid Frankrijk, vanaf €102 per retour*

Ook in Zuid-Frankrijk heb je tijdens de herfstvakantie nog een goede kans op aangename temperaturen. Vanaf €102 kun je er zelf van genieten, in de bijzondere havenstad Nice. De Zuid-Franse steden Toulouse (vanaf €120 per retour), Marseille (€125) of Bordeaux (€106) zijn tijdens de herfstvakantie eveneens goedkoop te bereiken.

 

Nóg goedkoper buiten de herfstvakantie?

Uiteraard weten de luchtvaartmaatschappijen precies wanneer het herfstvakantie is, en passen ze de prijzen daar op aan. Ben je niet gebonden aan de herfstvakantie? Dan kun je veel bestemmingen nóg goedkoper boeken. Wat denk je bijvoorbeeld van:

Sicilië – vanaf €39 per retour
Marrakech – vanaf €58 per retour
Tel Aviv – vanaf €126 per retour
Miami – vanaf €283 per retour
New York – vanaf €289 per retour
Las Vegas – vanaf €381 per retour
Johannesburg – vanaf €410 per retour
Singapore – vanaf €412 per retour
Perth – vanaf €704 per retour

Op Tix.nl/inspiratie vind je, per bestemming, de laagste prijzen van dit moment. Nog niet laag genoeg? Stel dan een prijsalarm in, en ontvang bericht zodra de tarieven zijn gedaald of bij korting-acties van Tix.nl.

 
*De genoemde tarieven gelden bij vertrek in de herfstvakantie van 2018 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 957 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *