Travel Blog

mei 31

5x Zomerzon in Juni voor minder dan 75 euro

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je de komende periode bijzonder goedkoop naar toe kunt vliegen.

Kreta (Griekenland) – vanaf €54,- per retour

Hippe feestlocaties en bruisende uitgaansstraten, maar ook authentieke dorpjes en enkele van de mooiste stranden van Europa – het Griekse eiland Kreta heeft het allemaal. Op zich niet zo gek, want Kreta is ongeveer net zo groot als de provincies Friesland, Groningen en Drenthe bij elkaar. Genoeg moois om te ontdekken, en dat kan in juni al vanaf 54 euro per retour.

 

Tenerife (Spanje) – vanaf €72,- per retour

Op het Canarische eiland Tenerife zul je in juni bijna zeker goed en warm weer hebben. Het mooie aan Tenerife is dat het eiland veel te bieden heeft voor de diverse vakantiegangers. Heb je zin in een zon-, zee- en strandvakantie? Ga dan naar Playa Americanas voor een ontspannen verblijf. Liever de natuur in? Bezoek dan het ruige gebied van Nationaal Park de El Teide, waar je kennis kunt maken met een van de meest actieve vulkanen van Europa. Ook een boottochtje boeken is de moeite waard: de kans is groot dat je er dolfijnen en walvissen spot. In juni boek je een retourtje Tenerife al vanaf 72 euro.

 

Faro (Portugal) – vanaf €52,- per retour

Faro is een leuk Portugees stadje, met ongeveer 60.000 inwoners. De stad grenst aan Natuurpark Ria Formosa, en bovendien is Faro het ideale vertrekpunt om de Portugese Algarve te verkennen. Langs de kust worden badplaatsen als Albufeira en Praia da Luz worden afgewisseld met de typische, schilderachtige witte vissersdorpjes. In juni vlieg je al vanaf 52 euro per persoon heen en terug naar Faro.

 

Valletta (Malta) – vanaf €75,- per retour

In juni is een aangename temperatuur een zekerheidje op Malta, dat één van de meest zuidelijk gelegen eilanden van Europa is. Malta heeft echter veel meer te bieden dan alleen een prachtig blauwe zee, mooie stranden en een heerlijk zonnetje, want de geschiedenis van het eiland gaat terug tot de prehistorie! Vliegtickets Malta boek je in juni vanaf 75 euro per retour.

 

Ibiza (Spanje) – vanaf €59,- per retour

De prijs van een ticket naar Ibiza bewijst dat een last minute naar de zon niet duur hoeft te zijn. Vanaf 59 euro per persoon boek je al een retour-vliegticket Ibiza. Het Spaanse eiland heeft twee gezichten; ga je feesten op dit party-eiland, of toch liever relaxen in één van Ibiza’s rustige berg- of vissersdorpjes?

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in juni 2018 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1341 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *