Travel Blog

mei 30

5x Weg in juni voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de vernieuwde bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €60,- een retour naartoe kunt boeken. Zelfs in een doorgaans dure maand als juni!

Malta – vanaf €55,- per retour

Juni is de ideale maand om af te reizen naar Malta. Nog geen zomerse drukte (en dus zomerse tarieven) of zomerse temperaturen (die op kunnen lopen tot ruim boven de 30 graden, maar wel al het moois dat het eiland te bieden heeft. Ontdek ook Valletta, de Maltese hoofdstad die vrijwel volledig tot UNESCO werelderfgoed is verkozen. Vliegtickets vanaf 55 euro per retour boek je hier.

valletta

 

Milaan (Italië) – vanaf €27,- per retour

Reis naar modestad Milaan en geniet van het begin van de Italiaanse zomer. Of blijf in de verrassend leuke stad Bergamo, want eigenlijk is het jammer dat de meeste toeristen hier direct de trein naar het zuiden nemen. Ontdek Bergamo (of Milaan) zelf voor minder dan 30 euro. Tickets voor dit tarief zullen ongetwijfeld snel weg zijn, dus wees er vlug bij.

300-milaan

 

Krakau (Polen) – vanaf €49,- per retour

Een vliegticket naar Krakau boek je al vanaf €49,- per retour, maar niet alleen de vliegtickets naar deze Poolse stad zijn goedkoop. In de meeste hotels en restaurants betaal je lachend de rekening, en bovendien worden de restaurants in de sfeervolle Poolse stad ook nog eens als beste gewaardeerd in heel Europa. Reserveer nu je vliegticket en ga in juni extra goedkoop naar Krakau.

Krakau

 

Edinburgh (Schotland) – vanaf €47,- per retour

Heb je vorige week onze Schotland-special gelezen? Dan heb je dit prachtige land ongetwijfeld al op je bucketlist gezet. En dan hebben we goed nieuws, want de komende maand vlieg je al voor minder dan 50 euro naar de Schotse hoofdstad Edinburgh én weer terug. Hier lees je er meer over.

Edinburgh

 

Barcelona (Spanje) – vanaf €47,- per retour

Ook in Barcelona is de lente alweer bijna voorbij. Tijd om zomer te vieren in de Catalaanse havenstad! En dat kan al vanaf €47 per retour, maar je kunt zelfs nóg goedkoper uit zijn als je het niet erg vindt om vanuit Charerloi te vertrekken. Je vliegtickets Barcelona vergelijken kan hier.

Barcelona Parc Guell

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in juni 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1784 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *