Travel Blog

feb 25

Weg in maart voor minder dan €50

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo begint eindigt je winter (of begint je voorjaar) goed met een supervoordelige citytrip!

Barcelona (Spanje) – vanaf €31,- per retour

Jaarlijks brengen enkele miljoenen toeristen een bezoek aan de Spaanse havenstad Barcelona. Je kunt de meeste toeristen voor zijn, door er nu al naartoe te gaan. Zo vlak voordat het hoogseizoen begint lijkt het soms net alsof je de hele stad voor jezelf hebt, en dat is erg prettig. En met deze tips voor een eerste keer in Barcelona of met deze pro-tips wordt je bezoek zelfs nóg prettiger.

Barcelona Parc Guell

 

Kopenhagen (Denemarken) – vanaf €14,- per retour

In minder dan anderhalf uur vlieg je voor een bespottelijk lage prijs vanaf Brussel-Charleroi naar Kopenhagen. Vliegen vanaf Eindhoven kan ook – de vlucht is dan iets korter, maar ook een paar euro duurder. De Deense hoofdstad is dat overigens wel waard, want het autovrije stadscentrum behoort tot de mooiste van Europa. Bovendien is het één van de meest kindvriendelijke steden van Europa, dus ideaal voor een voorjaarstrip met de kids.

Kopenhagen

 

Brno (Tsjechië) – vanaf €35,- per retour

De unieke Tsjechische sfeer en prijzen, maar dan zonder het (overigens terechte) massatoerisme van de hoofdstad Praag? Dat vind je in Brno, een bijna 400.000 inwoners tellende stad, niet ver van de Tsjechische grenzen met Oostenrijk en Slovenië. Dat ‘verrassend leuk’ een understatement is ervaar je zelf, als je voor een paar tientjes naar Brno toe vliegt.

brno

 

Dublin (Ierland) – vanaf €33,- per retour

Op 17 maart is het St. Patrick’s Day, de nationale Ierse feestdag. Het hele land kleurt dan groen en er worden overal festiviteiten georganiseerd. Voor een paar tientjes vlieg je van Brussel International of Brussel-Charleroi naar Dublin, en beleef je dé Ierse feestdag zelf. Hier vind je de tickets naar Dublin.

Dublin

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in maart 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Via deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 478 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *