Travel Blog

apr 29

Vijf keer weg in Mei voor minder dan €50

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de vernieuwde bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je voor minder dan €50,- naar toe (en terug) kunt vliegen. Zo begint je voorjaar goed met een supervoordelige citytrip!

Oslo (Noorwegen) – vanaf €27,- per retour

Oslo is een op zijn minst bijzonder te noemen stad. Vooral in het voorjaar is de natuur rondom het indrukwekkende Oslofjord prachtig, en met de lage tickettarieven is het daarom het ideale moment om een bezoek aan Noorwegen te brengen. Hier vind je vliegtickets naar Oslo vanaf €27.

Operaen i Oslo_people_photo_Erik_Berg

 

Praag (Tsjechië) – vanaf €32,- per retour

Al vanaf 32 euro vlieg je in mei naar de eeuwenoude Tsjechische hoofdstad Praag én weer terug. Loop over de beroemde Karelsbrug, slenter door de Praagse burcht en laat je verrassen (ook qua prijs!) in de lokale horecavoorzieningen. Tip: sla de astronomische klok over, maar blijf wat langer plakken op één van de heerlijke Praagse terrasjes. Hier vind je de goedkoopste tickets naar Praag.

praag

 

Rome (Italië) – vanaf €44,- per retour

Eigenlijk is april de perfecte maand voor een bezoek aan Rome. Het kwik loopt richting een zeer aangename hoogte, en de het toeristische hoogseizoen is nog niet aangebroken. Tijdens de meivakantie kan het al wat drukker worden, maar ook dan zijn de wachtrijen wel te omzeilen. Check hier de goedkope vluchten naar Rome.

Rome

 

Stockholm (Zweden) – vanaf €42,- per retour

Heb je Stockholm altijd al eens willen bezoeken, maar durfde je niet vanwege de kou? Nu is je kans, want vanaf 49 euro vlieg je al naar Stockholm, waar de weersverwachtingen voor de komende periode vrijwel gelijk zijn aan de verwachtingen voor Nederland. Vanuit Weeze sta je in no-time in Gamla Stan. Check hier de goedkope vluchten naar Stockholm.

stockholm

 

Londen (Engeland) – vanaf €31,- per retour

Vanaf Weeze vlieg je naar Stansted, de ongeveer 40 kilometer buiten de stad gelegen vierde luchthaven van Londen. Er rijden zeer regelmatig treinen naar het centrum van het veelzijdige Londen en de stad is dus prima te bereiken. Het bruisende Camden Town, de vele pubs, de rode dubbeldekkers, de enorme hoeveelheid taxi’s, de tientallen voetbalclubs, de vele musea en vele attracties… vanaf 31 euro kun je het allemaal zelf gaan bekijken.

Londen Big Ben Parliament

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in mei 2016 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 935 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *