Travel Blog

mrt 28

5x Weg in de lente voor minder dan €60

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee vind je heel gemakkelijk een aantal bestemmingen waar je deze lente voor minder dan 60 euro een retour naartoe kunt boeken.

Barcelona (Spanje) – vanaf €27,- per retour

Het voorjaar is een mooie periode om naar Barcelona te gaan: de warmere temperaturen en de lentezon zullen je verwelkomen, terwijl speciale feestdagen en evenementen zoals Sant Jordi je bezoek aan Barcelona extra mooi zullen maken. Bijkomend voordeel: de vliegtickets hebben nog geen hoogseizoen-tarieven. Een retour boek je al vanaf 27 euro per persoon.

 

Bordeaux (Frankrijk) – vanaf €27,- per retour

Bordeaux is zonder twijfel één van de leukste steden van Frankrijk. Vooral tijdens de zomermaanden kan het er behoorlijk druk zijn, als campinggasten en wijntoeristen naar de Zuid-Franse regio trekken. Bezoek Bordeaux daarom in het voorjaar, als de zon zich al wel vaak laat zien, maar de toeristen nog niet. Vanaf €27 vlieg je deze lente vanaf Charleroi naar Bordeaux.

 

Sofia (Bulgarije) – vanaf €34,- per retour

De Bulgaarse hoofdstad Sofia is niet direct een stad waar je voor een citytrip aan zou denken, maar misschien is dat precies de reden waarom je Sofia zou moeten bezoeken. De grote Oost-Europese stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden, uitstekende horecafaciliteiten en een bijzonder levendig uitgaansleven. Het voorjaar is de beste periode voor een bezoek aan Sofia, dat je al vanaf 34 euro per retour kunt boeken.

 

Turijn (Italië) – vanaf €59,- per retour

Turijn staat bij velen bekend als grauwe industriestad, maar de Noord-Italiaanse stad is dat allang niet meer. De historische binnenstad heeft een metamorfose ondergaan en de barokke paleizen, kerken en musea zijn weer de moeite waard. Turijn is ook een winkelstad en daarbij maakt het weer eigenlijk niet veel uit; het overgrote deel van de winkelstraten zijn overdekt door galerijen. De totale lengte van deze galerijen is achttien kilometer en naast winkels vind je hier ook diverse restaurants. Een vliegticket Turijn boek je al voor minder dan 60 euro.

 

Split (Kroatië) – vanaf €27,- per retour

De stad Split is niet alleen het ideale vertrekpunt voor Adriatisch eilandhoppen, maar ook een bijzonder leuke stad met een eeuwenoud centrum. De ligging aan de kust, de aangename temperaturen, de mediterrane sfeer en de lage prijzen in de horeca maken van Split een veelzijdige en vooral prettige citytripbestemming. Bij vertrek vanaf Weeze boek je een retourtje Split dit voorjaar al vanaf 27 euro.

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in april of mei 2018 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen hierdoor inmiddels gewijzigd zijn. Hier kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 1223 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *