Travel Blog

aug 31

5x Goedkoop nazomeren

Gepost in Tix.nl | geplaatst door Linda Folkers

Met de bestemmingszoeker van Tix.nl kun je bijzonder eenvoudig een nieuwe reisbestemming zoeken. Zoek bijvoorbeeld op temperatuur, op reisduur, op activiteit of op budget. En vooral dat laatste is erg praktisch, want daarmee wordt het heel gemakkelijk om goedkope retourtickets te vinden naar toffe bestemmingen. Zo reis je nog even goedkoop naar de zon, terwijl deze zich langzaam uit Nederland terug lijkt te trekken. Nazomeren voor een spotprijs!

Rhodos (Griekenland) – vanaf €73,- per retour

Het veelzijdige Rhodos is één van de mooiste eilanden van Griekenland. Waan jezelf in een paradijs met witte stranden, azuurblauwe wateren en ultieme ontspanning. Voor wat vertier zijn er genoeg leuke plekken: lekker eten in Rhodos-Stad, prachtige baaien om te bezoeken en genoeg excursies en uitstapjes om te ondernemen. In september boek je een retour al vanaf €73. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Lindos, ook wel het Witte Dorp genoemd door de vele typerende Griekse huisjes die je er vindt.

 

Faro (Portugal) – vanaf €95,- per retour

Faro is een leuk Portugees stadje, met ongeveer 60.000 inwoners. De stad grenst aan Natuurpark Ria Formosa, en bovendien is Faro het ideale vertrekpunt om de Portugese Algarve te verkennen. In september vlieg je naar Faro vanaf 95 euro per persoon, per retour.

 

Lanzarote (Spanje) – vanaf €94,- per retour

Lanzarote ligt het meest noordelijk van alle Canarische Eilanden. Met temperaturen rond de 26 graden is het ook in september nog heerlijk weer op dit unieke, vulkanische eiland. Vanaf 94 euro vlieg je met Ryanair van Charleroi naar Lanzarote.

 

Dubrovnik (Kroatië) – vanaf €96,- per retour

Of je nu gek bent op cultuur, natuur, shoppen of historie: Dubrovnik heeft het allemaal. De kenmerkende historische stadsmuren om de stad dienen vandaag de dag als plek waar je een prachtig uitzicht hebt over de oude stad. Of kijk als je favoriete Game of Thrones-karakter uit over Koningsbaai. Bezoek Fort Lovrijenac, een fort vlak aan zee, of bezoek het nabijgelegen groene eiland Lokrum. Vliegtickets Dubrovnik boek je in september vanaf €96 per retour.

 

Napels (Italië) – vanaf €56,- per retour

In de Italiaanse havenstad Napels schijnt de zon in september en oktober nog relatief vaak. Ontdek de historische stad, bewonder de imposante Vesuvius, of maak een rit langs de prachtige Amalfikust. Bij vertrek vanaf Eindhoven boek je een vliegticket Napels al vanaf €56.

 
De bovenstaande tarieven gelden bij vertrek in september 2017 en zijn totaalprijzen voor een retour, exclusief boekingskosten. Het betreft een momentopname, de genoemde tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Op deze pagina kun je alle actuele ticketprijzen bekijken.

Gepost in Tix.nl | 210 keer gelezen

Tags:


Reacties

Geen reacties gevonden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *