Travel Blog

Redactie Tix

De redactieleden van de Tix.nl Travel Blog gaan voor je op pad en doen hiervan wekelijks verslag. Allemaal nét even anders, want dat de Eiffeltoren in Parijs staat weten we inmiddels allemaal wel. We geven je liever unieke tips voor verre reizen, een overzicht met de mooiste bezienswaardigheden dichtbij, of juist praktische informatie voor onderweg.

Heb je tips voor de redactie, of is er een onderwerp waar je graag meer over zou willen weten? Neem dan contact met ons op en we geven je zo snel mogelijk een reactie. Beloofd!

okt 17

Ontdek de Arabische gastvrijheid van Etihad Airways

geplaatst door Redactie Tix

Bij Etihad draait alles om hun gasten, gebaseerd op de Arabische waarde van gastvrijheid. Dit vertaalt zich in het service aanbod door ervaren Food & Beverage Managers in Businessclass en Flying Nanny’s die gezinnen ondersteunen. Etihad Airways vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Abu Dhabi. Ook vanuit Brussel en Düsseldorf vertrekt Etihad Airways dagelijks naar… Lees verder »

Gepost in Vliegen | 39313 keer gelezen

dec 17

72 uur in Abu Dhabi met Etihad Airways

geplaatst door Redactie Tix

De perfecte ligging aan de Perzische Golf en het goede klimaat maken Abu Dhabi een steeds populairdere strandbestemming. Maar ook de mix tussen moderne architectuur en traditionele cultuur maakt dit een stad die je gezien moet hebben. Vlieg met Etihad Airways naar de mooiste bestemmingen wereldwijd en maak gebruik van een tussenstop in magisch Abu… Lees verder »

dec 14

Must-do: een roadtrip door spectaculair Zuid-Afrika

geplaatst door Redactie Tix

Johannesburg, ook wel Jozi genoemd, is het perfecte startpunt voor een rondreis door het bijzondere Zuid-Afrika. Vlieg rechtstreeks met KLM naar deze metropool en ontdek al de prachtige plekken die de Rainbow Nation te bieden heeft. Maak tijdens je verblijf een roadtrip via de mooiste autoroute van Zuid-Afrika en vervolg je trip richting Saint Lucia.… Lees verder »

dec 03

De 5 leukste activiteiten op Aruba

geplaatst door Redactie Tix

Aruba is One Happy Island! Vriendelijke locals, unieke bezienswaardigheden en parelwitte zandstranden. Er is ontzettend veel te beleven op dit tropische eiland. Van watersport tot carnaval, wij hebben de vijf leukste activiteiten voor je verblijf op Aruba op een rijtje gezet. Welk avontuur ga jij beleven? 1. Yoga bij de Balashi Gold Mill Ruïnes Deze… Lees verder »

sep 29

Top 5 bestemmingen waar het nog zomer is

geplaatst door Redactie Tix

De herfst is officieel begonnen! De zon maakt plaats voor regen, wind en vallende bladeren. De dagen worden korter en een verkoudheid ligt op de loer. Mis jij de zomer nu al en wil je toch nog even genieten van wat zonnestraaltjes? Dat kan! Wij hebben 5 bestemmingen op een rijtje gezet waar het nog… Lees verder »

Gepost in Top 10's | 1803 keer gelezen

sep 25

Beleef Peru buiten de gebaande paden

geplaatst door Redactie Tix

Veel reizigers bezoeken Peru om de Inca-stad Machu Picchu van hun bucketlist af te kunnen strepen. Begrijp ons niet verkeerd, deze highlight moet je absoluut gezien hebben, maar er valt nog zóveel meer te ontdekken. Van surfdorpjes in het ongerepte noorden tot jaguars spotten in het tropisch regenwoud: met deze tips ontdek jij de andere… Lees verder »

sep 07

72 uur in de tuinstad met Singapore Airlines

geplaatst door Redactie Tix

Ben je van plan om richting Australië of Nieuw-Zeeland te gaan? Begin je avontuur al vanaf het moment dat je in de Airbus A350 stapt van Singapore Airlines welke iedere ochtend vertrekt vanaf Amsterdam. Vliegen met deze 5-sterren luchtvaartmaatschappij is een reis die je net als je eindbestemming niet zult vergeten. Benieuwd waarom niet? Aan… Lees verder »

Gepost in Tix.nl | 1333 keer gelezen

sep 05

De highlights van Vietnam met Vietnam Airlines

geplaatst door Redactie Tix

Koloniale steden, bijzondere natuur en een vriendelijke bevolking: Vietnam wint het de laatste jaren niet voor niets aan populariteit. Vlieg met Vietnam Airlines naar het noordelijk gelegen Hanoi of vlieg naar het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh City. Benieuwd wat het beste bij jou past? We hebben drie ultieme highlights per regio verzameld. Het charmante… Lees verder »

Gepost in Tix.nl | 1255 keer gelezen

aug 15

Eilandhoppen in Indonesië met Cathay Pacific

geplaatst door Redactie Tix

Eilandhoppen! Met meer dan 17.000 eilanden blijft Indonesië je keer op keer verrassen. Bezoek de Borobudur op Java, surf op de Balinese golven of spot orang-oetans op het unieke Sumatra. Wij helpen je op weg met de allerleukste highlights op deze eilanden! De Borobudur en Bromo vulkaan op Java Vlieg met Cathay Pacific via Hong… Lees verder »

Gepost in Tix.nl | 1152 keer gelezen

jun 28

72 uur in dynamisch Beijing met China Southern Airlines

geplaatst door Redactie Tix

Beijing is voor veel reizigers hét startpunt van een reis door China. En dat is niet voor niets! Hier vind je een unieke mix van eeuwenoude tradities en de moderne wereld. Met China Southern Airlines vlieg je nu direct van Amsterdam naar deze dynamische stad. Ook tijdens je bezoek aan een andere bestemming zoals Korea… Lees verder »

Gepost in Tix.nl | 1443 keer gelezen